Tudtátok, hogy aki trafikot nyit az magyarul mondva éhen hal?
Megkérdeztem a múltkor a belvárosban a kiskereskedőket.15/15
azt mondta, hogy ők biztos nem fognak trafikot nyittani, mert akkor éhen halnak.Azt mondták, hogy a mostaniból is alig,de jobban meg tudnak élni, mint majd a későbbi trafikosok.Aztán az se egy utolsó szempont,hogy a kiskereskedőket is ezzel tönkreteszik,mert elveszik a cigit,az alkoholt, pluszba meg még édességet és magazinokat is árulhatnak majd.Én se értek a trafiktörvénnyel egyet.Az Orbán-kormány azt mondja, hogy
több munkahely lesz.Pedig aztán...Az én környékemen élnek olyan boltosok,akik mondták, hogy a beszállítók azt mondták nekik,hogy a kb. 20.000 foglalkoztatott furgonosok -ból majd csak kb. 5.000 kell majd mivel a boltokba nem hanem majd a trafikokba kell szállítani és kb. 2000 trafik lesz.Úgy hogy csak még több munkanélküli lesz.(és ez csak egy cég, mi lesz majd a többivel?).Ráadásul még a boltok is bezárnak.Miért nem veszik azt észre,hogy ezzel a trafiktörvénnyel csak több munkanélküli lesz?
őket nem érdekli, hogy ,hány embernek lesz rosszabb. csak az érdekli őket, hogy államosítsák a cigit, azaz majd a csókosok és ők megszedik magukat. vágod?
a többi rizsa.
kicsi az árrés,nem lehet jövedelmezően csinálni.De ha nem lesznek dohányboltok akkor mi lesz?tüntetés?
Érdekes helyzet lesz.Egy trafikot se kéne nyitni,most lehetőség lenne az összefogásra.
Igen, kissé álságosnak hat, hogy látszólag az emberek egészsége miatt próbálják a cigarettázást keretek közé szorítani, miközben a dohánytermékek árának jelentős százaléka jövedéki adó.
Amerikában sem jött össze a szesztilalom, Moszkvában sem, majd pont Viktotéknak sikerül? Nemáááá!
ha nem lesz elég trafik, az emberek minden gond nélkül be tudják szerezni a cigit a feketepiacról.
Fidesz gyakorlatilag államosította a kis boltokat, mivel majdnem minden lehet bennük kapni.
Ez ötlet halott ötlet. Jelenleg nem éri meg dohánytrafikot nyitni, a minimális árrés miatt. Ha meg növelik az árrést, a cigi lesz marha drága és mindenki a feketén beszerzett ukrán cigit fogja szívni.
Helyesbítek.
Magyarországon semmilyen vállalkozást ,üzletet nem érdemes nyitni.
Legalábbis addig amíg nem kezdenek valamit az adóterhekkel , adórendszerrel addig nem.
Majd ha Viktor, Vona vagy Bajnai bánom is én ki , normális adórendszert hoz létre akkor majd pörögni fog a gazdaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!