Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tudtátok, hogy aki trafikot...

Tudtátok, hogy aki trafikot nyit az magyarul mondva éhen hal?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem a múltkor a belvárosban a kiskereskedőket.15/15

azt mondta, hogy ők biztos nem fognak trafikot nyittani, mert akkor éhen halnak.Azt mondták, hogy a mostaniból is alig,de jobban meg tudnak élni, mint majd a későbbi trafikosok.Aztán az se egy utolsó szempont,hogy a kiskereskedőket is ezzel tönkreteszik,mert elveszik a cigit,az alkoholt, pluszba meg még édességet és magazinokat is árulhatnak majd.Én se értek a trafiktörvénnyel egyet.Az Orbán-kormány azt mondja, hogy

több munkahely lesz.Pedig aztán...Az én környékemen élnek olyan boltosok,akik mondták, hogy a beszállítók azt mondták nekik,hogy a kb. 20.000 foglalkoztatott furgonosok -ból majd csak kb. 5.000 kell majd mivel a boltokba nem hanem majd a trafikokba kell szállítani és kb. 2000 trafik lesz.Úgy hogy csak még több munkanélküli lesz.(és ez csak egy cég, mi lesz majd a többivel?).Ráadásul még a boltok is bezárnak.Miért nem veszik azt észre,hogy ezzel a trafiktörvénnyel csak több munkanélküli lesz?

2013. febr. 10. 13:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

őket nem érdekli, hogy ,hány embernek lesz rosszabb. csak az érdekli őket, hogy államosítsák a cigit, azaz majd a csókosok és ők megszedik magukat. vágod?

a többi rizsa.

2013. febr. 10. 13:54
 2/15 anonim ***** válasza:
18%
Most komolyan! Én szavaztam kormányra a fideszt?
2013. febr. 10. 14:04
 3/15 szántóvető ***** válasza:

kicsi az árrés,nem lehet jövedelmezően csinálni.De ha nem lesznek dohányboltok akkor mi lesz?tüntetés?

Érdekes helyzet lesz.Egy trafikot se kéne nyitni,most lehetőség lenne az összefogásra.

2013. febr. 10. 14:05
 4/15 doboszoli ***** válasza:
80%

Igen, kissé álságosnak hat, hogy látszólag az emberek egészsége miatt próbálják a cigarettázást keretek közé szorítani, miközben a dohánytermékek árának jelentős százaléka jövedéki adó.

Amerikában sem jött össze a szesztilalom, Moszkvában sem, majd pont Viktotéknak sikerül? Nemáááá!

2013. febr. 10. 14:06
 5/15 anonim ***** válasza:
azok a trafikok nyereségesek, akik piát árúlnak.
2013. febr. 10. 14:29
 6/15 anonim ***** válasza:

ha nem lesz elég trafik, az emberek minden gond nélkül be tudják szerezni a cigit a feketepiacról.

Fidesz gyakorlatilag államosította a kis boltokat, mivel majdnem minden lehet bennük kapni.

Ez ötlet halott ötlet. Jelenleg nem éri meg dohánytrafikot nyitni, a minimális árrés miatt. Ha meg növelik az árrést, a cigi lesz marha drága és mindenki a feketén beszerzett ukrán cigit fogja szívni.

2013. febr. 10. 14:31
 7/15 anonim ***** válasza:
Miért, mekkora az árrés?
2013. febr. 10. 14:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Régen elég sok trafikos megélt ebből ...
2013. febr. 10. 14:45
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

Helyesbítek.

Magyarországon semmilyen vállalkozást ,üzletet nem érdemes nyitni.

Legalábbis addig amíg nem kezdenek valamit az adóterhekkel , adórendszerrel addig nem.

Majd ha Viktor, Vona vagy Bajnai bánom is én ki , normális adórendszert hoz létre akkor majd pörögni fog a gazdaság.

2013. febr. 10. 14:46
 10/15 anonim válasza:
Ez is csak egy a népnyúzó hülyeségeikből! Én nem dohányzom de rossznak tartom!
2013. febr. 10. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!