Feljelenthető az a tanár, aki az osztály előtt azt mondta a fiamra, hogy homoszexuális és állandóan megalázza őt?
Az én kicsi fiam ötödikes. Már öt éves korában láttam rajta, hogy más, mint a többiek, a mai napig lányos, szép vonásai vannak, a hangja is finom. Szerintem nem is homoszexuális, hanem transzszexuális (a transzszexuális csecsemők nőies aggyal születnek, erről senki nem tehet, a természet fura játéka). Majd meglátjuk, ha lánynak érzi magát, abban is támogatni fogom, hogy átalakuljon.
Ahhoz már régen hozzászoktam, hogy a "fiamnak" több barátnője van, mint fiú nemű barátja, a srácok állandóan kiközösítik. Megverni nem merik, mert a férjem majdnem két méter magas és hatalmas izomtömeg van rajta, ráadásul a szakmája miatt is félnek tőle sokan (nem bűnöző, pont ellenkezőleg).
Szóval az én gyermekem bevallotta nekem egy kis családi vita után, hogy az osztályfőnöke állandóan "leb.zizz@" az osztály előtt, megalázza, kislánynak nevezi. Történetesen ezzel a tanárral van a legtöbb tanórája egy héten (magyar, történelem, OFÓ). Hogy veszi ő ehhez a jogot? A gyerek lejátszott egy mobilos videót is, amelyen a tanár leb.zizz@. Egyébként kifejezetten jó tanuló, egyes tantárgyakból versenyekre viszik, de félek, hogy emiatt a bunkó osztályfőnök miatt visszaesik a tanulmányi eredménye. Magyarból és történelemből (ezeket tanítja az pedagógus) négyes a gyerek, a tesi kivételével meg mindenből jeles. Érdekes azért. Negyedikesként sosem volt baj sem a nyelvtanával, sem az olvasással, sőt akkor még versmondó- és olvasóversenyekre vitték, ahol rendszeresen nyert.
Ez a tanár egyébként akkor érkezett, amikor a katolikus egyház átvette az általános iskolát. Akármilyen konzervatív is legyen ez a nő, azért ha a keresztény ideológiából indulunk ki, egy ártatlan gyermeket nem kéne ennyire elítélnie, főleg nem a B-betűs szóval, s főleg nem a többiek füle hallatára.
Máshová nem tudom vinni: a kisvárosunkban hat általános iskola működik, ez a legjobban felszerelt és ide járnak a legjobb eszű gyerekek. Nagy verseny folyik a bekerülésért.
Attól is félek, hogy a férjem megfejeli a nőt... Képes lenne rá...
Mindenképpen ki kell rúgatni, vagy vedd ki a gyereked abból az iskolából.
Egyértelmű a véleménye a fiadról, így nem taníthatja többet.
Előbb-utóbb a gyerek jegyein fog látszódni a tanár gyűlölete.
Ha jót akarsz a gyerekednek, eltávolítod a közeléből ezt a tanárt.
A gyereknek is rossz üzenet lesz, ha azt látja, hogy a tanár következmények nélkül mondta ezeket rá. Azt fogja hinni, hogy a tanár igazat mondott, ami nagyon rosszat fog tenni az önbecsülésének.
de ezt hogy érted?
"jobban járnál, ha a kölköt nevelnéd meg."
mit kéne tennie és kinek? most akármi is legyen, sztem inkább azt a nőszemélyt kellene megnevelni kicsit (még akkor is ha a srác tényleg meleg vagy meleg lesz vagy akármi, ez egyébként nem volt világos nekem a leírásból, hogy mi van ezzel a transzneműséggel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!