Miért kell állandóan ezt feszegetni?
2006. október 23-a.
Jól ismert dátum a modern kori történelmünkben. Az 1956-os forradalom és szabadságharc 50-ik évfordulóját, akkor mocskolta be az agyatlan szélsőjobb, akik miatt a FIFA bűntetést is kaptuk.
Ők voltak azok az emberek, akik jól berúgva, benarkózva mentek balhézni, hogy miért az ők sem tudták, és módszeresen szétvertek mindent amit értek.
Igazi forradalmároknak tartották magukat, de az igazi forradalmár vállalja az arcát és nem bújik kendő mögé és nem gyújt kocsikat és kukákat. A duhajkodás nem tartozik az erények közé.
Olvastam mennyire ki voltak akadva a rendőrök brutalitásán. Hát persze! Az ilyenekkel szemben a brutalitás az egyetlen megoldás. Én még az éles lőszert is javasoltam volna, hogy végre rend legyen és örökre befogja ez a sok gyökér.
Hogy mit szóltak ehhez a külföldi újságírók? Kit érdekel? Nem ők élnek itt! Ha annyira szeretik őket, vegyék őket a nyakukba azt legyenek velük boldogok.
Vannak akik ki vannak akadva azon, hogy a rendőröknek nem volt azonosítójuk. Direkte. Pont azért, hogy a sok szélsőjobbos gyógyegér ne fenyegesse a családjukat, mert ezek a balhén kívül nem értenek semmihez. Ahhoz túl kevés az agysejtjük.
Egy rendőrségnek elrettentő erővel kell rendelkeznie. Ha jól akar működni, szükség van arra, hogy az emberek összecsinálják magukat, ha meglátják. A megfélemlítés a legjobb eszköze egy hatásos rendőrségnek, nem az, hogy bratyiznak a bűnözőkkel.
Gyűlölöm a szélsőjobbosokat, mert egy olyan eszmét éltetnek, ami a negyvenes években, több millió ember halálát okozta. Ezek szerint támogatják a tömeggyilkosságokat?
Mielőtt valaki beszólna, nem vagyok kommunista, hisz ők is sok rémtettet követtek el, és magyarellenes sem vagyok. Sőt! Szeretem a hazámat, de az ilyen agybeteg férgeket, ki kéne pucolni belőle!
Újra és újra előjönnek a 2006 októberi eseményekkel kapcsolatos visszaemlékezések és ez már az agyamra megy. Úgy tesznek, mintha a nemzet gyászba borult volna akkor, pedig csak a jobbosok sajnáltatják magukat.
Pedig trianonnál jobban, semmikor sem borult gyászba ez a nemzet.
"Én még az éles lőszert is javasoltam volna"
Ezzel el is mondtál magadról mindent.Gratulálok!Ez nem szélsőség?Ráadásul a saját népedet lőnéd?!Csak gratulálni tudok, szép magyar ember lehetsz....
Az a "forradalom" egy megrendezett dolog volt. Politikai erők bábjai, és a rendőrök csatája, akiket szintén a politika irányított.
Sokkal kiszámíthatóbb volt a politika, jobb volt a megélhetés mint most, mégsem történik semmi. Mégpedig azért, mert most nem hergelnek senkit a háttérben.
EGyetlen egy embert vakítottak meg, az is azért lett vak, mert a másik szemére addig sem látott.
Ezzel ellentétben milliós károk voltak a belvárosban, és több rendőrt is megvertek. Utóbbit sosem hallom a nagymagyaroktól.
"Olvastam mennyire ki voltak akadva a rendőrök brutalitásán. Hát persze! Az ilyenekkel szemben a brutalitás az egyetlen megoldás."
A rendőrökkel szemben is ez az egyetlen megoldás. Szóval nem volt itt semmi probléma.
"és több rendőrt is megvertek"
Ez miért baj?
Agyatlan szélsőjobb, mi?
Bázzeg a Kurcsán! Meg az Átévé! Az az igazi menő, demokrata királyság.
Főleg az ilyenek után:
"El lehet menni Magyarországról"
"B*sza meg"
Qrva ország, Öszödi beszéd egésze...
Egyszerűen a 8 év kormányzása ilyen technikai malőrőkkel megspékelve elérte azt, hogy aki az MSZP-re, vagy éppen a DK-ra teszi a voksát, az egyidejűleg hazaáruló.
Ezt még az EU is beismerte:
"Újra és újra előjönnek a 2006 októberi eseményekkel kapcsolatos visszaemlékezések és ez már az agyamra megy."
Ahhoz képest nyitottál egy újabb témát ennek, aminek megint semmi értelme, csak mindenki újfent "elmantrázza" a szokásos, saját életfelfogásának megfelelő szöveget. Aztán mindenki "anyáz" egy jót, és jó'ccakát. Szóval annyira nem mehet az agyadra, ha te is előjöttél ezzel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!