Miért kell állandóan ezt feszegetni?
2006. október 23-a.
Jól ismert dátum a modern kori történelmünkben. Az 1956-os forradalom és szabadságharc 50-ik évfordulóját, akkor mocskolta be az agyatlan szélsőjobb, akik miatt a FIFA bűntetést is kaptuk.
Ők voltak azok az emberek, akik jól berúgva, benarkózva mentek balhézni, hogy miért az ők sem tudták, és módszeresen szétvertek mindent amit értek.
Igazi forradalmároknak tartották magukat, de az igazi forradalmár vállalja az arcát és nem bújik kendő mögé és nem gyújt kocsikat és kukákat. A duhajkodás nem tartozik az erények közé.
Olvastam mennyire ki voltak akadva a rendőrök brutalitásán. Hát persze! Az ilyenekkel szemben a brutalitás az egyetlen megoldás. Én még az éles lőszert is javasoltam volna, hogy végre rend legyen és örökre befogja ez a sok gyökér.
Hogy mit szóltak ehhez a külföldi újságírók? Kit érdekel? Nem ők élnek itt! Ha annyira szeretik őket, vegyék őket a nyakukba azt legyenek velük boldogok.
Vannak akik ki vannak akadva azon, hogy a rendőröknek nem volt azonosítójuk. Direkte. Pont azért, hogy a sok szélsőjobbos gyógyegér ne fenyegesse a családjukat, mert ezek a balhén kívül nem értenek semmihez. Ahhoz túl kevés az agysejtjük.
Egy rendőrségnek elrettentő erővel kell rendelkeznie. Ha jól akar működni, szükség van arra, hogy az emberek összecsinálják magukat, ha meglátják. A megfélemlítés a legjobb eszköze egy hatásos rendőrségnek, nem az, hogy bratyiznak a bűnözőkkel.
Gyűlölöm a szélsőjobbosokat, mert egy olyan eszmét éltetnek, ami a negyvenes években, több millió ember halálát okozta. Ezek szerint támogatják a tömeggyilkosságokat?
Mielőtt valaki beszólna, nem vagyok kommunista, hisz ők is sok rémtettet követtek el, és magyarellenes sem vagyok. Sőt! Szeretem a hazámat, de az ilyen agybeteg férgeket, ki kéne pucolni belőle!
Újra és újra előjönnek a 2006 októberi eseményekkel kapcsolatos visszaemlékezések és ez már az agyamra megy. Úgy tesznek, mintha a nemzet gyászba borult volna akkor, pedig csak a jobbosok sajnáltatják magukat.
Pedig trianonnál jobban, semmikor sem borult gyászba ez a nemzet.
"Direkte. Pont azért, hogy a sok szélsőjobbos gyógyegér ne fenyegesse a családjukat, mert ezek a balhén kívül nem értenek semmihez. "
A Hurutinfó működéséről nekem is megvan a véleményem. De:
1.Ez most a te véleményed, vagy valóban olvastad valahol ezt az indoklást?
2. Ettől függetlenül nagyon durva szakmai hiba volt azonosító nélkül odaküldeni rendőröket. Egy nem azonosítható rendőr ütni fogja akit ér. Színtiszta pszichológia. Egy rendőr a hivatása gyakorlása során mindig azonosíható kell legyen, és vállalnia kell minden ezzel járó kockázatot.
Nem tudom honnan tájékozódsz te agymosott buta birka de TÖBB embert is megnyomorított a korrupt bagázs és mégtöbb embert széjjel vertek csak úgy
"több rendőrt is megvertek"
Kit érdekel?JOGOS ÖNVÉDELEM!!!!!!!!!!!!
Haggyuk már a szocikat. Szinte szándékosan bántak úgy a lakossággal mint ha bárányok lennének. Ha a 2006-os botrányt nem is vesszük figyelembe akkor is van más.
Az akkori BTK, ami szerint még jobban járok, ha segítek a betörőnek, mintsem leütöm. (ma már ez a könnyű testi sértés megengedett, köszönhetően a fidesznek).
A szocik idején lévő közbiztonság egyenlő volt a 0-val. A mostani meg egy 10-es skálán egyenlő a 3-al.
"(ma már ez a könnyű testi sértés megengedett, köszönhetően a fidesznek). "
Akkor is megengedett volt, és még nem lépett életbe a Fityisz új Btk.-ja.
Ha az akkori közbiztonság 0 volt, akkor javasolhatom az elköltözést Haitire, ha pedig azóta javult, akkor nem értem pár kérdéssel odébb miért háborog mindenki, azon ami most van.
ma 22:25 te nagyon elvagy tévedve.
2010 végén - 2011 elején jött életbe, hogy leütheted aki bejön. Azelőtt meg ezért még a betörő jelentette fel azt, ahova betört, és sokszor még a védeni kívánt állampolgár volt a rossz.
Nem ártana követni a törvényeket. Mostani közbiztonság se jó, ezt ki mondta?
18-as válaszoló.
Ekkora hülyeséget, már ne is haragudj.
Melyik agyhalott, jobboldali oldalon olvastad ezt? Még, hogy nem magyarok? Hát mik? Lengyelek, románok? Amerikaiak? :)))
Csak nevetni tudok az ilyen izzadtságszagú elméleteken! :D
"2010 végén - 2011 elején jött életbe, hogy leütheted aki bejön."
Akkor nyilván be tudod idézni az ezt bevezető törvényt. ;)
Csak mert rossz hírem van: 2009-ben (tudod, emútnyócév) változott utoljára érdemben a Btk. jogos védelmet szabályozó része, akkor enyhítettek számos megkötésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!