Mit lehet csinálni, ha valaki számomra sértő képeket rak fel Facebookra?
Figyelt kérdés
Be sem jelöl rajta, de azért ott oltogatnak. Hogy hogy nézek ki, meg milyen fejeket vágok, meg ilyenek. Az összes ilyen hozzászólást jelentettem a Facebooknak, ha nem szedik le mit lehet csinálni? Volt osztálytársaim voltak, akivel a fő probléma van, vele azon vesztünk össze, hogy egy dolgozatba nem segítettem neki, és neki 4 lett, nekem meg 5. És ő volt az osztályban az, akire mindenki hallgatott. Addig meg még járni akart meg minden. Utána meg odament ofőhöz, hogy azonnal ültesse el onnan. Hál istennek ez még általánosba volt, most már gimibe járok, és elég jól el vagyok az osztállyal, 2-vel vannak problémáim, de hogy mi azt ők sem tudják. Annyi hogy egymáshoz se szólunk, nem is köszönünk, a többiekkel elvagyunk. Az a kettő meg úgyis kihullik.2013. febr. 9. 10:14
11/13 anonim válasza:
Az utolsó lnink amit linkeltem leírja a jelentés folyamatát.
13/13 A kérdező kommentje:
A letiltás nem megoldás, mert ő direkt a hátam mögött csinálná, hogy ne tudjam. Pont hogy az lenne a lényeg, hogy ne csinálja semennyire. Fenyegetni nem tudom, jegyző volt a nagyanyja, a privatizáció idején, kitanulta a szakmát, hopp, egy javítőműhely, hopp, kettő, hopp ,,pár" keltár szántó, hopp, ,,pár" hektár legelő, úgyhogy úgyis ők nyernének, én meg szo.nám. A kis 10 éves unokájuk 100.000 Ft zsebpénzt kap egy hetes kirándulásra, húsvétkor minden unoka 50.000-et. Ezt még ő mondta, amikor jóba voltunk. Több pénzük van, mint amennyit mi életünkbe látni fogunk. Ezért veri magát a kis k.rva. Minden versenyt megnyert, ahova nem kellett tudás. Legyen tánc, ének, rajz. Olyan protekciója van, hogy csak na. Csak így tudom elintézni, hogy valahogy facebookkal letiltatom. Majd intézkedem. Amúgy már gondoltam, hogy rakok fel pár képet róla, de inkább szarok a fejére, amúgy is akikkel nem vagyok jóba, azokkal amúgy se leszek, akikkel jóba vagyok, azok meg ha igazi barátok nem érdekli őket a kis kur.va hazugsága.
2013. febr. 9. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!