Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet csinálni, ha valaki...

Mit lehet csinálni, ha valaki számomra sértő képeket rak fel Facebookra?

Figyelt kérdés
Be sem jelöl rajta, de azért ott oltogatnak. Hogy hogy nézek ki, meg milyen fejeket vágok, meg ilyenek. Az összes ilyen hozzászólást jelentettem a Facebooknak, ha nem szedik le mit lehet csinálni? Volt osztálytársaim voltak, akivel a fő probléma van, vele azon vesztünk össze, hogy egy dolgozatba nem segítettem neki, és neki 4 lett, nekem meg 5. És ő volt az osztályban az, akire mindenki hallgatott. Addig meg még járni akart meg minden. Utána meg odament ofőhöz, hogy azonnal ültesse el onnan. Hál istennek ez még általánosba volt, most már gimibe járok, és elég jól el vagyok az osztállyal, 2-vel vannak problémáim, de hogy mi azt ők sem tudják. Annyi hogy egymáshoz se szólunk, nem is köszönünk, a többiekkel elvagyunk. Az a kettő meg úgyis kihullik.
2013. febr. 9. 10:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Törlöd magad a fészbúkról és kész.
2013. febr. 9. 10:19
 2/13 anonim ***** válasza:

Fenyegesd meg feljelentéssel (még akkor is ha nem tennéd)

A másik pedig,hogy tiltsd le és és nem fogja látni a képeid.

2013. febr. 9. 10:19
 3/13 A kérdező kommentje:

Attól még ők ugyan úgy csinálni fogják, mert a sok kis k.rva nem bírja elviselni, hogy jól érzem magam. Meg ilyen alkoholista férgek, akik már akkor is minden pénteken hányásig itták magukat...

Eltelt már több mint egy félév, de ezek még mindig azzal próbálkoznak, hogy lajárassanak, hogy ne érezzem jól magam. Azzal a kettővel is ők etették be szerintem, mert egy társaság...

2013. febr. 9. 10:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Ő rak fel rólam képeket. Előkeresek már róla egy pár ilyen nyomorult képet, és felrakom én is. Biztos nagyon fog neki örülni, amikor kómás fejjel kerekre nyitott szájjal térdel az ágyon. Elég félreérthető, de biztosan örülne neki...
2013. febr. 9. 10:26
 5/13 anonim ***** válasza:
A facebookon ha jól tudom van olyan lehetőség hogy sértő képek jelentése vagy valami ilyesmi.Sőt talán még levelet is lehet írni nekik hogy ha tudod ki az.Szerintem van ilyenre lehetőség.
2013. febr. 9. 11:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Itt ezt olasgasd el.Biztos van ilyen lehetőség is hogy jelentsd a facebook felé a dolgot.

[link]

2013. febr. 9. 11:53
 7/13 A kérdező kommentje:
És hol találok ilyen lehetőségeket? Mert eddig még semmi nem történt. Én csak jelentettem a hozzászólásokat, de ott vannak.
2013. febr. 9. 11:53
 8/13 A kérdező kommentje:
bocs, látom hogy elküldted :)
2013. febr. 9. 11:54
 9/13 anonim ***** válasza:
2013. febr. 9. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
2013. febr. 9. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!