Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bűnös vagyok? (többi lent)

Bűnös vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés

A multkor a kertemben dolgozgattam mikor láttam hogy egy kóborló tulajdonos nélküli kutya a kerítést szétzilálta s bejutott megsem próbáltam elhajtani egy hatalmas kutya volt... gondoltam majdelmegy.

Másnap hallom hogy a kutya rátámadt az öcsémre ....

Rettegtem ugyhogy gondoltam rálövök légpuskával hamár más nemsegít s úgy sikerült hogy a kutya torkát találtam el ... a kutya sietősen meglépett de a szomszéd kertjében elpusztult.

A szomszéd aztmondta feljelentést tesz ellenem.

Tény: A kutya veszett volt, és nincs vadászengedélyem.

2013. febr. 8. 15:23
 1/8 szántóvető ***** válasza:
84%
Neked kellett volna megtenni az első lépést,jelezni kellett volna a hatóság felé.
2013. febr. 8. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, légpuskához nem kell vadászengedély. Honnan tudjátok, hogy veszett volt, megvizsgálta már valaki? Egyébként mindegy, ha rátámadt az öcsédre, akkor megvédheted.
2013. febr. 8. 15:36
 3/8 Vadkan01 ***** válasza:
100%
Ezt így kellett csinálni, jó voltál. [link]
2013. febr. 8. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem teljesen hivatalos eljárás, de az én értékrendem szerint belefér a telekvédelembe.

Mostanába úgy hallottam elég jól működik a sintér rendszer, nem tudom pontosan, hogy hívják most. Elég gyorsan kijön szakszerűen elfogja és elviszi. Máskor, ha nincs közvetlen életveszély érdemes lenne ezt választani.

2013. febr. 8. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

A történetet úgy meséld el , hogy láttad , hogy megharapta az öcsédet és akkor lőttél rá .

Mert ahogy most elmondtad ha kifogsz valamilyen állatvédőt akkor simán rád lehet fogni , az állatkínzást , mert egy nappal később lőttél rá .

Ha a légpuskásat tuningoltad akkor a csavarokra önts egy kis vizet , hogy rozsdások legyenek és azt kell mondanod , hogy így vetted és mivel te nem értesz hozzá , azért nem is szetted szét még sohase .

Ha feljelent ezek csináld és nem lesz semmi bajod .

Én nyílt utcán lőttem fejbe egy közepes testű keverék kutyát aki megharapott egy gyalogost ( golyós puskával ) . Ott is feljelentett egy állatvédő , de nem kaptam semmit se érte .

2013. febr. 8. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Na, majd figyelem a bejelentéseket. Az oldalt pedig elmentem.

Azt tanácsolom, mondja az igazat, mert nagyon megütheti a bokáját.

2013. febr. 10. 01:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Téged meg, aki golyós puskával lövöldözöl az utcára..

Majd megalál más, ne félj.

2013. febr. 10. 01:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 10. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!