Bűnös vagyok? (többi lent)
A multkor a kertemben dolgozgattam mikor láttam hogy egy kóborló tulajdonos nélküli kutya a kerítést szétzilálta s bejutott megsem próbáltam elhajtani egy hatalmas kutya volt... gondoltam majdelmegy.
Másnap hallom hogy a kutya rátámadt az öcsémre ....
Rettegtem ugyhogy gondoltam rálövök légpuskával hamár más nemsegít s úgy sikerült hogy a kutya torkát találtam el ... a kutya sietősen meglépett de a szomszéd kertjében elpusztult.
A szomszéd aztmondta feljelentést tesz ellenem.
Tény: A kutya veszett volt, és nincs vadászengedélyem.
Nem teljesen hivatalos eljárás, de az én értékrendem szerint belefér a telekvédelembe.
Mostanába úgy hallottam elég jól működik a sintér rendszer, nem tudom pontosan, hogy hívják most. Elég gyorsan kijön szakszerűen elfogja és elviszi. Máskor, ha nincs közvetlen életveszély érdemes lenne ezt választani.
A történetet úgy meséld el , hogy láttad , hogy megharapta az öcsédet és akkor lőttél rá .
Mert ahogy most elmondtad ha kifogsz valamilyen állatvédőt akkor simán rád lehet fogni , az állatkínzást , mert egy nappal később lőttél rá .
Ha a légpuskásat tuningoltad akkor a csavarokra önts egy kis vizet , hogy rozsdások legyenek és azt kell mondanod , hogy így vetted és mivel te nem értesz hozzá , azért nem is szetted szét még sohase .
Ha feljelent ezek csináld és nem lesz semmi bajod .
Én nyílt utcán lőttem fejbe egy közepes testű keverék kutyát aki megharapott egy gyalogost ( golyós puskával ) . Ott is feljelentett egy állatvédő , de nem kaptam semmit se érte .
Na, majd figyelem a bejelentéseket. Az oldalt pedig elmentem.
Azt tanácsolom, mondja az igazat, mert nagyon megütheti a bokáját.
Téged meg, aki golyós puskával lövöldözöl az utcára..
Majd megalál más, ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!