Én személy szerint rövid köteles akasztást adnék neki, hogy miközben fuldoklik, gondolkodjon el azon, hogy vajon miért jutott ide.
Amúgy szerintem 12 év körül fog kapni, majd jó magaviselet miatt 8 év múlva már kint is lesz, így 26 évesen nyugodtan folytathatja ott, ahol abbahagyta, lesz rá ideje bőven...
> Mit érdemel az a bűnös?
15-20év kényszermunka. Kár hogy ilyen opció nincs.
> majd amikor ellenálltak, elvágta a torkukat.
Megérte az autót védeni?...
hát nagyon szigorú büntetést.meg is kapja de nem életfogytiglant mert ugye nincs még 20 éves de valami magas határozott tartamút.
kicsit más: az egyébként feltűnt nektek hogy az összes bűnözőnek van csaja???ezt is a nőjénél kapták el..
a szerelem szex topicban már 1 milliószor ki lett dumálva hogy a lányok a rosszfiúkra buknak persze a családon belüli erőszak esetén meg minden férfi ánblok szemétláda de....
meg kéne állítani a nőket is abban hogy lovat adjanak a rosszak alá és a jófiúk is elkorcsosodjanak mondván így lehet csak érvényesülni a másik nemnél
"a lányok a rosszfiúkra buknak"
Sok esetben a nő nem tud a párja viselt dolgairól. Van egy sorozat az ID-n "Kivel házasodtam én össze?" címen fut. Ez pontosan arról szól, hogy ezek a férfiak mennyire kettős személyiségűek. Otthon a pasas egy bűbáj volt, hajnalban meg amikor az mondta, hogy elmegy dolgozni, nőket gyilkolászott. Legalább 50 nőt ölt meg úgy, hogy senki sem tudott róla. Otthon meg kéz a kézben a feleségével, pattogatott kukoricával az ölében romantikus filmeket nézett.
"Gödöllő és Domonvölgy az a két helyszín,"
Hatvan kihagytad, ott volt az első rablása, de ott még nem gyilkolt.
"3 bűncselekményt beismert ,akkor onnatól kezdve ez már a 3 csapás alá tartozik, nem? "
Ha meg három csokit lopsz el, az is három csapás ugyanezen logika szerint. A három csapás a visszaesőkre vonatkozik.
Több minősítő körülmény is fennáll. (Különös kegyetlenség, előre megfontoltság, nyereségvágy.)
Mellé még rablás, rablás kísérlete.
15 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!