Mit érdemel az a bűnös, aki más e-mailjét feltöri? Más msn-jében lementi a privát beszélgetéseket? A SKYPE-jába betör és beleszól, ha éppen beszélni akarsz a partnereddel? Nem sorolnám tovább, de lehetne..
Személyi jogok megsértése..több jár érte mint az ember ölésért..
IP cím csere megoldja a problémád..
Igen, értem, de mindent alá kell támasztanom.
És olyan ravasz , hogy mindent letöröl, eltüntet a gépéről, sőt a szemrebbenés nélküli hazugság a vérében van..
És, ha pedig nincs bizonyítékom, akkor saját magamból csináltam hülyét.
De valahogy meg fogom találni a módját, csakis idő kérdése.
És az idő nekem dolgozik:) Remélem!
Ami a Skype-ot illeti: ha androidos okostelefonod van, haladéktalanul TÖRÖLD LE a skype-odat, mert a hírek szerint vírusos, ami a hackerek műve. Sőt, arra kérik az okostelefonok tulajdonosait, hogy akinek van skype-ja, azonnal töröljék le a hibajavításig-->ez az ő dolguk.
Mondd el minden ismerősödnek is!
Köszi a választ!
Használok vírusirtót, mindkettőt.
jelszót is változtatom.
Egy darabig csenden van a zaklatóm, aztán valszeg kikutatja a jelszót és ismét kíváncsiskodik.
Valószínű akkor élv...tt a legnagyobbat, amikor a páromat hívtam SKYPE-on és ő szólalt bele.
Remélem meg kapja büntetését!
Szia, B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!