Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen büntetés jár facebook...

Milyen büntetés jár facebook feltörésért, ill. kompromitáló kép feltételéért?

Figyelt kérdés
ismerős feltörte valakinek a facebookját,megadta nekem is a jelszót,és csináltam egy képet,amire rá van painttel rajzolva egy f.. és felraktam,és álítólag feljelentettek.ezért milyen büntetést lehet kapni? nem vagyunk nagykorúak,csak 14+

2013. febr. 7. 15:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Az ismerősöm lányáét is feltörték,a rendőrség pedig kinyomozta,kimentek,lefoglalták a gépet és szép kis pénzbírságot kapott az illető."

Aha... és Csipkerózsika is létezik

2013. febr. 7. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Te miért kételkedsz? Melyik vagy,a lány vagy a feltörő?Mert akármelyik is,akkor tudnád,hogy igaz.Az illető zaklatta több módon is,lehet,hogy ez megkönnyítette a nyomozást,de a végeredmény a fontos.Kiírja az IP címet,ha máshonnan lépnek be,ne zavarjon.
2013. febr. 7. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:

"Te miért kételkedsz? Melyik vagy,a lány vagy a feltörő?Mert akármelyik is,akkor tudnád,hogy igaz.Az illető zaklatta több módon is,lehet,hogy ez megkönnyítette a nyomozást,de a végeredmény a fontos.Kiírja az IP címet,ha máshonnan lépnek be,ne zavarjon."

Főleg hogyha a júzer dinamikus IP-t használ és minden belépésnél más az IP-je. Majd kimennek a kisemberhez aki belépett és annyian mond hogy "Bocsi, elfelejtettem lekódolni a wifim". Ezt hívják közvetett bizonyítéknak, a bíróság előtt ennyi semmit nem ér.

2013. febr. 7. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:
45%
készicsd a buxát! Háthallod ezt jólelbsztad kis hülye gyerekek emiattmár normális munkád se lehet csumpa te börtöntöltelék!
2013. febr. 7. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!