Milyen büntetés jár facebook feltörésért, ill. kompromitáló kép feltételéért?
Figyelt kérdés
ismerős feltörte valakinek a facebookját,megadta nekem is a jelszót,és csináltam egy képet,amire rá van painttel rajzolva egy f.. és felraktam,és álítólag feljelentettek.ezért milyen büntetést lehet kapni? nem vagyunk nagykorúak,csak 14+2013. febr. 7. 15:42
1/14 anonim válasza:
6 év fegyház! Meg is érdemlitek!
2/14 anonim válasza:
Remélem, hogy lecsuknak 5 év szigorított börtönre!!!!!
3/14 anonim válasza:
Még most mond el a szüleidnek,hátha óvadékot tudnak intézni és csak Tökölre visznek!
4/14 anonim válasza:
[link] Ezt tanulmányozd.Eddig te voltál k@cs@g,ezután te leszel.Ott nem lesz ilyen gondod,hogy mit rajzolgass más facejára.
5/14 anonim válasza:
Nemrég szigorított a kormány az ilyen bűncselekmények megítélésén, szal lehet böri lesz a vége. Szóval búcsúzz el az anális szüzességedtől.
7/14 anonim válasza:
A Facebook mögött egy óriási vállalat áll, a világ legjobb biztonsági szakértőivel. Kimerem jelenteni hogy feltörni nagyjából leheleten. (ha mégis sikerült irány a Szilícium Völgy) Valószínűleg a felhasználó vagy gyenge jelszót adott meg vagy egyszerűen valaki megtudta a jelszavát. Ettől függetlenül ez is büntetendő. Nem valószínű hogy lecsuknának érte, mert erre az országban még nem volt precedens. (másrészről a a hatóságok olyan technikával rendelkeznek ami még a 90-es években is elavultnak számított, a szakértőik pedig OKJ-s képzésen tanultak meg "szakérteni" .
8/14 anonim válasza:
7. Az ismerősöm lányáét is feltörték,a rendőrség pedig kinyomozta,kimentek,lefoglalták a gépet és szép kis pénzbírságot kapott az illető.
9/14 anonim válasza:
"Kimerem jelenteni hogy feltörni nagyjából leheleten. (ha mégis sikerült irány a Szilícium Völgy) Valószínűleg a felhasználó vagy gyenge jelszót adott meg vagy egyszerűen valaki megtudta a jelszavát. "
Nézd, aki olyan egyszerű és ingerszegény környezetben él, ahol a legjobb szórakozás "önarckép" rajzolása más fotójára, ott el tudom képzelni, hogy a 12 éves Rómeónak a romeo2001 a jelszava, esetleg a rajcsavo12. Namost az ilyen jelszó kitalálása valóban nem feltörés. Ettől függetlenül még visszaélés személyes adatokkal valamint becsületsértés. Mivel kis sz*rosok vagytok (gondolom a 14+ az még 15-), így legfeljebb Tököl lehet belőle.
10/14 anonim válasza:
Ilyesmiért rendszerint halálbüntetést szabnak ki. Ez a bírói gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!