Azt akarom kérdezni hogy mit kaphatok ha én vettem egy telot egyik gyerektől aki azt mondta nem lopta csak találta és én meg elcseréltem de utána be mérték a telot és én is hivatva leszek?
Figyelt kérdés
Jog,Segitség2013. febr. 7. 14:18
2/21 A kérdező kommentje:
de most komolyan..xd
2013. febr. 7. 14:22
3/21 anonim válasza:
Írnak egy jegyzőkönyvet és megőrzik az utókornak.
4/21 A kérdező kommentje:
de hogy hogy nem lehett semmi baj belöle?
2013. febr. 7. 14:30
5/21 szántóvető válasza:
remélem írtatok papírt mikor megvetted a telefont tőle.
És a cseréről s készült papír 2 tanú aláírásával ugye?Ez esetben semmi gond xD
6/21 anonim válasza:
Más félholtra ver egy embert és csak egy felfüggesztettet kap (nem kötélen :D). Te meg csak vettél egy 100.000Ft alatti terméket...
7/21 anonim válasza:
"azt mondta nem lopta csak találta" ezt tipikusan a fajtád szokta mondani remélem előbb vagy utóbb lesittelnek
8/21 A kérdező kommentje:
De nem készült róla se papir se semmi csak megvettem..de tudom kitől én nem lehetek orrgazda ugye?? vagy mi lehetek ha tudtam hogy találta??
2013. febr. 7. 14:40
9/21 anonim válasza:
orrgazda vagy, ott van az arcod közepén a szád fölött
az orrgazda és az orgazda nem keverendő össze, mint ahogy a találta és a lopta is két külön fogalom
meglehetősen hiszékeny vagy, no nem baj, talán ebből az esetből tanulsz majd
10/21 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted hogy hiszékeny vagyok ?? és lehet belöle bajom?
2013. febr. 7. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!