Tehetek feljelentést 10000 FT miatt?
Sajnos egy hülye gyerek kicsalt tőlem 25000 FT-ot.
a 15000-ret utalta,de már a 10e-et nem.
Azt mondta hogy tartozott valakinek,és annak ment el a pénz.
Egy telefont vettem volna tőle,de utána mikor elutaltuk a pénzt,már nem válaszolt,csak utána mikor a bizonylatot is elküldtük.
Idáig be volt sz@rva hogy ne jelentsük fel,most meg még válaszolni sem válaszol.
Hozzá tenném hogy a csaló Mindössze 15 ÉVES!
És a neten csalt Bogdán Roland néven!
Ha ez a cselekmény nem tartozik egy hátrányos helyzetű kisebbségi csoporthoz, akkor tehetsz bejelentést, de semmilyen következményre nem számíthatsz ebben az esetben sem.
a törvény ugyanis azt mondja ki, átvitt értelemben, hogy a "szemesnek áll a világ".
Ha az elkövető hátrányos helyzetű, kisebbségi csoporthoz tartozik, akkor csupán természetes életvitelének megfelelő tevékenységét végezte, ami a saját kultúrájában elfogadott, ezért a többségi társadalom őt támogatja és mindenben segíti. Ilyen esetben a károsult szigorú büntetése az elfogadott törvényi magatartás.
02-06 20:53:
nem én vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!