Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek-e az ellen, ha...

Mit tehetek-e az ellen, ha szóban sérelmeznek azért az utcán, mert prostituált voltam?

Figyelt kérdés

Egy kicsi faluban éltem, karácsony előtt hazajöttem. Három évet dolgoztam kint Amszterdamban kisebb-nagyobb szünetekkel prostituáltként. Fizettem az adót. Nem dicsekvésnek szánom, de van diplomám (bár szerintem semmit nem ér), s pontosan ezért döntöttem úgy, hogy ezt a foglalkozást választom. Odakint nem ítélik el ezért az embert. Fogalmam sincs, hogy hogyan derült ki, csak szűk családi körben volt "nyílt titok", hogy mivel keresem a napi betevőt, de pl. édesanyámat egyáltalán nem zavarta.

Itt a faluban azonban annyira pocsék emberek élnek, hogy a boltban szabály szerint ujjal mutogattak rám az öregasszonyok, hogy na, itt a lotyó. Azzal persze nem foglalkoznak, hogy az ő lányunokáik lehet, hogy egy diszkózás során több manussal összefekszik részegen, mint én, á ugyan. Én például egész életemben se kábítószeres, se alkoholos mámorban nem voltam, vannak erkölcsi értékeim ugyanúgy, mint más embernek. Szerintem ez is egy "egészségügyi hivatás", mint az ápolónői vagy orvosi munka, bár lelkileg és fizikailag megterhelőbb.

Mostanában már a régi kedves barátaim, ismerőseim sem szólnak hozzám. A kérdés feltevésének meg az volt az indoka, hogy ma, amikor az önkormányzatnál vártam a soromra, akkor két 20 év körüli ismerős fiú megkérdezte a többi várakozó előtt: "Mi van k.rva? Segélyért jöttél?". Se köpni, se nyelni nem tudtam hirtelen, annyira zavarba jöttem.

2013. febr. 6. 14:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
18%

"Azzal persze nem foglalkoznak, hogy az ő lányunokáik lehet, hogy egy diszkózás során több manussal összefekszik részegen, mint én, á ugyan"

Azért látszik, hogy te se lógsz ki a sorból, ha kétes és rosszindulatú feltételezésekbe kell bocsátkozni...

Az orvosok és a nővérek lefitymálása(a lélekbúvárok mért maradtak ki?) már csak a hal a tortán.

Amúgy senkin nem segítesz, ilyen alapon a drogdílert akarom mondani illegális, természetes és mestreséges tudatmódosító szerek lokális kizárolagos, általában ókori eszközökkel megszerzett jogokkal rendelkező helyi forgalmazóját is (nehogymár ledegradáljunk bárkit is) kikiálthatnánk mentálhigéniés szakembernek.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, jogi lépéseket nem tehetsz (mert lefordulnak a székről a röhögéstől a rendőrök), marad az ignorancia, hosszú és nem kevéséb eredménytelen szópárbajba keveredhetsz az öregasszonyokkal, elköltözhetsz, vagy lemészárolhatod az egész falut.

Lehet választani.

2013. febr. 6. 19:46
 22/23 anonim ***** válasza:
90%

Hú, mennyi sötétség jön egyesekből...

Tudjátok, az dobja a követ, aki tiszta.

Itt még csak nem is arról van szó, hogy a kérdezőt zavarná a múltja, vagy titkolta volna.

Egyszerűen más emberek taplóságáról, trágárságáról. Hogy beszólnak olyan helyen, és környezetben, olyan módon, ahol és ahogy nem kellene. De nem a kérdezőt minősítik, hanem önmagukat.

"A kurvulásban nem az a szégyen, hogy ki hány emberrel fekszik össze... Hanem az, hogy valaki PÉNZÉRT CSINÁLJA!" - hát erre még aludj egyet, oké? Mert, hogy stílusos maradjak, k-ra nem mindegy, hogy az ember (lánya) fűvel-fával összefekszik, átmegy rajta a fél város, és azt tisztelik a vénasszonyok, meg a hülyegyerekek!!!

Egy hivatásost pedig inzultálnak. Aki mindössze egy szolgáltatást nyújt, azoknak. Üzlet. És?

2013. febr. 6. 20:29
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
A nők 90%-a pénzért csinálja. Keresik a jú partit. Válás esetén meg a bíróval együtt kiteszik a házból a manust. Abból a házból amibe az esetek 90%-ban a nő egy téglát nem vett. Közben persze erkölcsösnek érzik magukat. Csak csodálkoznak, hogy az értelmesebb fazonok nem igazán igyejeznek az oltárhoz.
2013. febr. 7. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!