Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek-e az ellen, ha...

Mit tehetek-e az ellen, ha szóban sérelmeznek azért az utcán, mert prostituált voltam?

Figyelt kérdés

Egy kicsi faluban éltem, karácsony előtt hazajöttem. Három évet dolgoztam kint Amszterdamban kisebb-nagyobb szünetekkel prostituáltként. Fizettem az adót. Nem dicsekvésnek szánom, de van diplomám (bár szerintem semmit nem ér), s pontosan ezért döntöttem úgy, hogy ezt a foglalkozást választom. Odakint nem ítélik el ezért az embert. Fogalmam sincs, hogy hogyan derült ki, csak szűk családi körben volt "nyílt titok", hogy mivel keresem a napi betevőt, de pl. édesanyámat egyáltalán nem zavarta.

Itt a faluban azonban annyira pocsék emberek élnek, hogy a boltban szabály szerint ujjal mutogattak rám az öregasszonyok, hogy na, itt a lotyó. Azzal persze nem foglalkoznak, hogy az ő lányunokáik lehet, hogy egy diszkózás során több manussal összefekszik részegen, mint én, á ugyan. Én például egész életemben se kábítószeres, se alkoholos mámorban nem voltam, vannak erkölcsi értékeim ugyanúgy, mint más embernek. Szerintem ez is egy "egészségügyi hivatás", mint az ápolónői vagy orvosi munka, bár lelkileg és fizikailag megterhelőbb.

Mostanában már a régi kedves barátaim, ismerőseim sem szólnak hozzám. A kérdés feltevésének meg az volt az indoka, hogy ma, amikor az önkormányzatnál vártam a soromra, akkor két 20 év körüli ismerős fiú megkérdezte a többi várakozó előtt: "Mi van k.rva? Segélyért jöttél?". Se köpni, se nyelni nem tudtam hirtelen, annyira zavarba jöttem.

2013. febr. 6. 14:39
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
22%
Szerintem semmit,fogadd el ezt,ez a hivatásod velejárója
2013. febr. 6. 14:42
 2/23 Andizsuzsi ***** válasza:
26%

"Szerintem ez is egy "egészségügyi hivatás", mint az ápolónői vagy orvosi munka, bár lelkileg és fizikailag megterhelőbb."

Na ez a mondat kiütötte nálam a bizotsítékot. A prostutíció, mint hivatás? Miért néznek rád úgy, mint egy lotyóra? Mert az vagy. Attól, hogy diplomád van és adót fizettél, még k@rva voltál. Ez van.

2013. febr. 6. 14:44
 3/23 szántóvető ***** válasza:
79%

nyilvános helyen vissza kell K anyázni ilyenkor,jó hangosan.

Ezen kívül mást nem nagyon tudsz tenni.Sajnos az emberek nagy része begyepesedett aggyal van felszerelve.ez egy kis faluban ahol mindenki ismer mindenkit és azon versenyeznek hogy ki tudja jobban kibeszélni a másikat hatványozottan igaz.

2013. febr. 6. 14:47
 4/23 anonim ***** válasza:
65%
Ne hagyd magad, vágj vissza hogy veled még pénzért se, a nőknek mondatod hogy irigykedsz mert téged még bottal se piszkálna meg senki. Másik megoldás költözés.
2013. febr. 6. 14:51
 5/23 anonim ***** válasza:
82%

Ha gondolod, feljelentés becsületsértésért, vagy személyhez fűződő jogok megsértéséért polgári per.

Ez a jogi útja, de ez nem oldja meg a konfliktust. Más kérdés, hogy azt szerintem nem is igazán lehet, primitívek, ennyi.

2013. febr. 6. 14:59
 6/23 anonim ***** válasza:
28%
Ne haragudj, tényleg nem bántani akarlak, de most komolyan mit vársz? Tiszteletet? Mire fel?
2013. febr. 6. 15:00
 7/23 Andizsuzsi ***** válasza:
31%

"Ha gondolod, feljelentés becsületsértésért"

Mi a becsületsértés abban, ha valakit lek&rváznak, aki hivatásszerűen űzte a prostitúciót?

2013. febr. 6. 15:09
 8/23 anonim ***** válasza:
73%

Sok nőt úgy is leku.rváznak hogy nem azok, hát ők mit szóljanak?

Szard le.

2013. febr. 6. 15:11
 9/23 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos ez egy ilyen álszent, képmutató országban kivédhetetlen. Max becsületsértésért perelheted őket, de az semmit nem ér. Inkább költözz vissza egy olyan országba, ahol megbecsülik az adófizető embereket, akik pénzt visznek haza, nem lopni járnak.
2013. febr. 6. 15:13
 10/23 anonim ***** válasza:
81%

Semmit.

Álszent, irigy emberek az ilyenek. Bizony, ők sokkal több erkölcstelenséget követnek el, mint említed is, és mégis beszólnak.

Szólj vissza, vagy fordulj el.

De én inkább elköltöznék.

2013. febr. 6. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!