Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Joga van-e a szomszédnak a...

Joga van-e a szomszédnak a közös villamosszekrényben az én lakásom biztosítékát lekapcsolni?

Figyelt kérdés

Egy földszinti lakásban élek és a felsőszomszédom esténként (20:00!!) ha szól a zene, akármilyen hangerővel, figyelmeztetés nélkül lekapcsolja a lépcsőházi közös villamosszekrényben a biztosítékot! Megteheti ezt úgy hogy nem előzi meg a tettét egy kérés hogy kapcsoljam ki a zenét? Mihez tudok folyamodni ha kárt okoz nekem ezzel?

ui.: hétvégi reggeleken / hajnalban megtörtént hogy arra ébredtem, a fejem felett bútort húzogatnak a padlón, és én mégse szóltam...EDDIG!

2009. szept. 3. 20:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Őőő... Azért a bírósági végzést megelőzi egy tárgyalás is, ahol igazolnod kell, hogy a műszaki cikkeid valóban az áramszünettől mentek tönkre, és valóban ő kapcsolta le.

Amúgy műszaki cikkek helyett miért nem veszel inkább egy rendes házat, ahol nem kapcsolgatják a villanyod?

2009. szept. 14. 08:49
 22/22 anonim válasza:

Ha nagyon félted a cuccaidat vegyél egy szünetmentest és amikor lekapcsolja az áramot akkor kösd arra és tekerd maximumra a hangot(és nézd a kukucskálóban az arcát mikor üti az ajtót hogy halkíts)

Amúgy ha gyakran előfordul menj fel és mond azt hogy tönkretett valamit ha rá se szarik akkor te is mindig kapcsold le neki az áramot (ha HardCore vagy akkor kend be jól pillanatragasztóval és ha emiatt baszogat tagadd le és nézz boci szemekkel)

2011. febr. 12. 01:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!