Azért vannak olyan munkák is, ahol elvárás a diploma és akár még az is előfordulhat, hogy használnod kell a megszerzett tudást.
Nem lehet előre általánosítani.
2013. febr. 3. 11:23
13/19 anonim válasza:
Most csinálom az MSc diplomámat, de mellette már kaptam munkát (+ egy újabb ajánlatot), ráadásul olyat, amit tudok végezni a tanulás mellett, mert annyira rugalmasan lehet beosztani azt időt.
Szóval én tuti nem tagadom le.
Üdv,
egy programtervező informatikus
2013. febr. 3. 12:01
14/19 anonim válasza:
12:01-es most kezdje el minden állásban lévő diplomás hozzád hasonlóan fényezni magát hogy ő mekkora májer?
2013. febr. 3. 12:59
15/19 anonim válasza:
Nem, pusztán válaszoltam a kérdésre, de ha már ez is baj...
2013. febr. 3. 13:09
16/19 anonim válasza:
Első vagyok... A családomban rajtam kívül mindenki a tiétekhez hasonló tapasztalatokkal rendelkezik. Ebből sikerült nekem kitörnöm azért, mert anyám úgy nevelt. Nem leszek orvos, Isten ments, mégis hogy képzeltétek ezt? Én igazán versenyképes szakmára gondoltam, ahol a protekció maximum előny, nem követelmény. (Tipp?)
Magyarországon nem csak napról napra élő, reményvesztett, ügyeskedő, a politika által orruknál fogva vezethető emberek élnek, barátkozzatok a gondolattal!
2013. febr. 3. 14:18
17/19 anonim válasza:
Ne mondjad már, hogy érettségivel hamarabb kap munkát az ember, mint felsőfokú végzettséggel.Ezt leginkább a bulizós "úgysemegyekegyetemremertazszar" partyarcok mondják.
2013. febr. 3. 14:48
18/19 anonim válasza:
Nem elhallgatni kellene hanem olyan dolgot tanulni amire szükség van.De mivel az ember ösztönösen kerülni akarja a fizikai munkát (tisztelet a kivételnek) hát tanul a végtelenségig.Senki nem akarja felfogni hogy nem kell annyi ügyvéd jogász agrármérnök vegyész stb stb. Informatikusokkal már Dunát lehetne rekeszteni , én egy 1500 főt foglalkoztató nagy cégnél vagyok talán ha két informatikus van foglalkoztatva de vagy 100 másik betanított munkásként dolgozik.Jó szakmával és gyakorlattal előbb találni állást mint diplomával.
2013. febr. 3. 14:53
19/19 A kérdező kommentje:
Tisztelettel kérek mindenkit,hogy a feltett kérdésre feleljen. Azt gondoltam azért kell elhallgatni a diplomát,mert vannak területek ahol nem akarják megfizetni a diplomára járó munkabért.Az érettségizett munkavállalókon sok kiadást meg lehet takarítani. Van diplomád vagy nincs diplomád???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!