Föld tulajdoni jog?!
Hogyan tudnám megvásárolni a rokonaim részét egy földből?? Azon rokonaimtól,akik azt sem tudom, hogy élnek-e??? Létezik valamiféle jogi eljárás, amivel maga a Földhivatal/ valamiféle hivatal, értesíti őket arról, hogy ki szeretném őket kifizetni? ( elidegenítés, stb..)
Senki nem foglalkozik a földel, de engem érdekelne és meg is tudnám venni. A nagyapám és testvéreiről lenne szó, vagy az ő örököseikről...nagyapám meghalt még 1996-ban. Én mint unoka ezt eltudnám egyátalán intézni? A testvérei valószínű már régen meghaltak.
Ügyvédhez érdemes menni ezzel? Hova érdemes mennem elsőnek?
Valaki segítsen kérem!
Senki nem foglalkozik a földel, de engem érdekelne és meg is tudnám venni.
Nem is vagy földműves,és csak befektetési,üzleti alapon akarnád.Ez onnan látszik,hogy ennyit se tudsz.A földel valaki ugyanis foglalkozik, parlagon nem heverhet,gazosan parlagfüvesen. Egyébként a falugazdász az első akit fel kell keresni.
"Persze, hogy nem értek hozzá...akkor nem kérdeznék"
Jó, de azért valaha egyáltalán foglalkoztál ilyesmivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!