Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Rendeltem egy sportbolton...

Rendeltem egy sportbolton keresztül egy árut (amit előre kifizettem) és még nem érkezett meg. Milyen jogaim vannak? Többi lent.

Figyelt kérdés

-Rendeltem egy terméket. De nem az otthonomba, hanem egy bolton keresztül ahova a későbbiekben érte kell menni a termékért. Egy hetet mondtak maximum időnek a kiszállítási időre. Ez az idő holnap letelik és még sehol az árum.

-A teljes összeget már előre oda is adtam és kaptam cserébe egy papírt (aláírt), amivel átvehetem majd az árut. (Megnéztem, hogy ha házhoz rendeltem volna ugyan ezt a terméket, maxim 2- nap lett volna a kiszállítás.)

Ha letelne az idő, vissza követelhetném jogosan a pénzem?

2013. jan. 24. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ehhez el kell(ett volna) olvasnod az oldalon található általános vásárlási feltételek minden sorát.

Létezik az elállási jog: a vevő (és az eladó is) 8 napon belül elállhat a vásárlástól, minden magyarázat nélkül. Tehát elvileg simán vissza kell küldeniük a pénzedet.

A kérséd az, hogy ez a cég valós, vagy csalós...

2013. jan. 24. 17:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Személyesen mentem be egy ismert sportboltba és ők rendelték meg telefonon egy cégtől. Tehát nem interneten rendeltem és nem is én beszéltem a szállítókkal, hanem az ott dolgozó. Ezért kell majd visszamennem a sportboltba, hogy átvegyem az árut. A sportbolt ha úgy tekintjük az összekötő..
2013. jan. 24. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Jogodban áll csendben maradni.
2013. jan. 24. 18:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Többek közt.
2013. jan. 24. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!