Ha elütöttem egy macskát és továbbhajtottam, akkor cserbenhagyó gázoló vagyok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 17:44
1/23 anonim válasza:
én meg egy döglött verebet láttam az úttesten... Rendőrök nem helyszíneltek :DD
Szerintem ez csak emberekre vonatkozik, de javítsatok ki, ha tévednék :DDDDD
2/23 anonim válasza:
szerintem csak emberre vonatkozik
Különben fekete volt?
3/23 anonim válasza:
Ilyenek előfordulnak még a vadakkal fácán, nyúl stb. Itt inkább az állat gazdája a hibás, de te is figyelhettél volna jobban. A mácskán már úgy se lehetett volna segíteni.
4/23 A kérdező kommentje:
Gallytörő ráccsal nyomtam le terepjáróval, fekete volt, és sötét.
2013. jan. 23. 17:49
5/23 anonim válasza:
ahogyan vesszük. de inkább ratyi lehetsz ha még arra sem vetted a fáradtságot, hogy lehúzd az útról ha már elütötted.
de gondolom ha egy szarvast ütöttél volna el amitől sérült volna a tragacsod, még gyalog is kilómétereket futottál volna utána, hogy nehogy apunak keljen kicsengetnie a javítást.
6/23 Vadkan01 válasza:
Nem, de ha véletlenül találkozunk akkor szétcsaplak
7/23 anonim válasza:
Igan az vagy. Próbáltad mesterséges lélegeztetéssel életben tartani?
8/23 A kérdező kommentje:
Elég kemény terepjáróm van, úgyhogy ne keménykedjen itt senki.
2013. jan. 23. 18:04
9/23 anonim válasza:
Aha egy biztos egy TATA márkájú mert nem hiszem, hogy egy 20 millió forintos HUMMER lett volna, de nem is mert te csak egy kis h*lye 10 éves vagy aki unatkozik. Mekkora macska volt az amit a GALYTÖRŐVEL ütsz el? Egy tigris?
10/23 anonim válasza:
Ne nagyon hangoztasd, mert egy fanatikus állatvédő feljelent állatkínzásért!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!