Jackson666 kérdése:
Kaphatok -e segélyt?
Figyelt kérdés
több mint 1 éve regisztrálva vagyok a munkanélkülibe . kaphatok e valamilyen segélyt? Hogy voltam közmunkán is.2013. jan. 11. 18:33
1/9 anonim 

válasza:

Ha az etnikumod nem füstösen korrekt akkor nem valószínű.
2/9 anonim 

válasza:

Attól függ mennyit. Ha a 30 napot ledolgoztál az elmúlt egy évben akkor kaphatsz.
5/9 A kérdező kommentje:
ledolgoztam elmúlt 1 évben 5 hónapot. munkát keresek jelenleg de sokfelé leadtam az önéletrajzomat de eddig semmi abszolut letojják az emebr fejét és gondoltam valamiből kell hogy legyen pénzem igy hát ha munkát nem kapok akkor segélyt kell kapjak ha kapok egyáltalán.
2013. jan. 12. 19:41
8/9 anonim 

válasza:

ha több mint 1 éve regisztrálva vagy, akkor igen. 22.800 , és egy évben legalább 1hónapot kell melózz. és kapod egész évben :D
9/9 A kérdező kommentje:
értem
2013. jan. 15. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!