Ha kiszúrnátok egy másik lakás ablakában, hogy ott bizony egy nagy tő vadkender is nevelkedik cserépbe, hívnátok a rendőrséget?
"Ha biztosan tudnám, hogy az az ami, akkor esetleg hívnék rendőrt."
És miért? Sokan panaszkodnak a magyar mentalitásra és a dögöljön meg a szomszéd tehene szindrómára, én meg mindig védem a jónépet. Bár úgy látszik sokan valóban rászolgáltak, hogy lenézzék őket.
"Ha csak magának termeszti akkor nem árulkodnék, Ő dolga, amúgy sok országban már legális. Másrészt ha megtudnám, hogy kereskedik is vele akkor minden tétovázás nélkül."
Őszintén szólva a spicliségre elfogadható indoknak azt sem tartom, hogy a szomszédnak anyagi haszna is van ebből és neked nem jattol le.
Vadkender= ipari kender, Indiai kender= hasis!
vadkender és az indiai kender közötti fő különbségek: 1. A vadkender "nagyra" nő,
akár 3 méteresre is, hosszú rostokkal rendeklekzik, ezért alkalmas ipari felhasználásra.
Az indiai kender 1-1,5 méteresre nő. 2. Az indiai kender pszichoaktív hatóanyagai között
a legnagyobb részt a THC teszi ki, míg a vadkender, ipari kender kisebb arányban
tartalmaz THC-t, és arányosan nagyobb százalékban egyéb pszichoaktív
kannabinoidokat (CBD). A THC az, ami az eufórikus hatást okozza, míg az egyébb kannabionoidok inkább valamifajta hallucinogén, vagy inkább pszichedelikus hatással
bírnak. Mind az indiai kender, mind a vadkender pszichoaktív hatóanyag tartalma, a genetikai
meghatározottság mellett, nagyban függ az éghajlattól, amelyiken felnő: Indiai kender
is lehet alacsony hatóanyag-tartalmú, és a délen szabadon megtermő vadkender is lehet
nagy hatóanyag-tartalmú.
Csak a pontosság kedvéért... Ez lenne a jó ha mindenkivel megértetnék, hogy a kettő k*rvára nem ugyanaz!!!!!
"És miért? Sokan panaszkodnak a magyar mentalitásra és a dögöljön meg a szomszéd tehene szindrómára, én meg mindig védem a jónépet. Bár úgy látszik sokan valóban rászolgáltak, hogy lenézzék őket."
Csak egy a probléma, hogy a termesztése tilos a világ 99%-án, amibe Magyarország is beletartozik. Aki akkora nagy marha, hogy az ablakban termeszt ilyet z rohadtul megérdemli, hogy feljelentsék. Semmi magyar szindróma, meg szomszéd tehene dolog nincs ebben.
"Azért ez a 99% nagyon nem igaz."
Akkor 95%, rohadtul nem változtat rajta semmit. Attól itt még tilos. Amúgy komolyan, élvezeti cikként Hollandián kívül egyáltalán legális valahol? Azt tudom, hogy néhány országban kivételes esetekben használják orvosi célokra, de a holland szabályozáshoz hasonlóról nem is hallottam.
#15 Attól, hogy tilos, már fel is kell jelenteni, meg meg is érdemli?
30 évvel ezelőtt a világ egy jelentős részén (Magyarországon is) tilos volt szidni a hatalmon levő pártot. Akkor Te feljelentetted volna a szomszédot, ha hallottad volna, hogy szidja az mszmp-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!