Valaki adna egy linket, meg mondaná hogy a törvény melyik részénél lehet megtalálni az internettel való szabályokat? Sürgős
Figyelt kérdés
arra gondoltam amin az van hogy be tudom másolni hogy engedély nélkül tilos videó megosztóra felrakni másról sértő videót.. Valaki adjon pls egy linket hogy hol van ez a törvény.. ha lehet bekezdést is írjatok.. vagy írjátok le pls hogy mit ír erre a szabálykönyv.2013. jan. 8. 16:38
1/5 anonim válasza:
Keress rá bakker!
Nem értem az ilyen szerencsétlenségek miért írogatnak!
Mindent amit felteszel teljes felelősségel tartozol ért és ha olyan a tartalom akkor takarodsz a börtönbe és elveszik a pénzed!!
Ha meg szülőknél élsz akkor tőlük!
2/5 A kérdező kommentje:
nem én vagyok bakker.. am is nem tudom te hogy keresnél rá.. meg infó tanárunk is mondta hogy videót videó megosztó oldalra csak akkor tölthetsz ha az illetékes embertől engedélyt kapsz rá.
2013. jan. 8. 16:54
3/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
köszi :DD
2013. jan. 8. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!