Ha tudom vkinek a nevét, e-mail címét, azt, h melyik városban lakik akkor közjegyző->végrehajtó által visszaszerezhetem tőle az ellopott pénzemet?
Az apród.hu-ról fizettem egy csalónak, az áru nem érkezett meg, mivel fel se lett adva, mint kiderült külföldi oldalakról szedegeti az eladó telefonok képeit.
Ha feljelentem, nem sokra megyek vele, a rendőrség nem tesz semmit, hiába a bizonyítékok. Elsősorban a pénzemet akarom vissza, utána jöhet a feljelentés, hátha kevesebben pénzelik majd azt a....
(Megtaláltam f.bookon őt is meg a haverját is, ketten bizniszelnek.)
Mindenképpen tegyél feljelentést, mert ha elkapják, akár más miatt, akkor ezt az ügyet is elővehetik.
Amúgy hogyan fizettél neki? Átutalással?
Két dolgot mondanék.
1: A rendőrség igen is segít és tesz is az ilyesfajta ügyekben csak nekik is idő míg le ellenőrzik a bizonyítékokat és kettő, keres több olyan embert akiket ezek a kis taknyosok károsítottak meg és így induljatok el a rendőrségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!