Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Közjegyző kontra végrehajtó?

Közjegyző kontra végrehajtó?

Figyelt kérdés

Van egy bírósági ügyem, amiben én vagyok a jogosult az adóssal szemben. ( az utcán rám támadt baltával, és a kutyám elém ugrott, ezért kárt okozott )

Már megtörtént a bírósági tárgyalás, ítélet is megvan. A közjegyzőhöz irányítottak a bíróságról. Ott be kellett adni végrehajtási kérvényt. Ez is meg volt, és jogerőre is emelkedett. A közjegyző átirányított a végrehajtó irodába. Ott azt mondták amikor voltunk, hogy addig nem tudnak semmit csinálni amíg a közjegyző nem küld nekik egy végrehajtási papírt. Ma beszéltem megint a közjegyzővel, és azt mondta kerítsek egy ügyvédet aki majd intézi az egészet.

De az egész ügy folyamán nem volt képviselőm, mert nincsen rá pénzem. Most hogy van egy jogerős ügyem és már csak egy csepp hiányozna az egészből most fogadjak ügyvédet?

Mit tegyek?

2012. febr. 7. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, viszont az Igazságügyi Szolgálat akár ingyen jogi képviselőt is adhat neked, ha szociális alapon rászorulónak minősülsz. Itt nézz körül:

[link]

2012. febr. 7. 18:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :-)
2012. febr. 7. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!