Mit szolnal, ha iskolai vegzettseghez kotnek a szavazast? Tamogatnad, vagy ellenezned?
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 17:15
1/27 anonim válasza:
Ellenezném. De nekem már a kérdésfeltevéstől is felmegy a vérnyomásom. Miért nem jó nekünk az általános választójog, ami a világon mindenütt van? Miért kell abból kirekeszteni embereket? Honnan veszi valaki a bátorságot, hogy egyáltalán felvesse, hogy az emberek között ő önkényesen válogasson? Vagy muszáj minden új generációnak újra lejátszani a történelmet? Nem hiszem. Inkább meg kéne tanulni a történelmet, és akkor nem vetődnének fel ilyen marhaságok.
2/27 anonim válasza:
Hát az nem ártana, ha legalább biztos olvasástudáshoz kötnék, hogy biztosan arra szavazzanak, akire akarnak.
Sokan a biztos olvasástudást a 8 általánossal sem mondhatják magukénak...
3/27 anonim válasza:
Nem lenne rossz, de az iskolai végzettség sem garancia arra, hogy valaki normális vagy hülye.
Szóval ellenzem, mert egyszerűen csak kirekesztene sok embert és semmi értelme nem lenne.
4/27 anonim válasza:
Én egy jóféle IQ teszthez kötném inkább.
Aki nem éri el a magyar átlagot az ne szavazzon.
5/27 anonim válasza:
Hát aztán az IQ-nak meg a politikai műveltségnek krva sok köze van ám egymáshoz!
6/27 anonim válasza:
Mért ne kössük inkább testsúlyhoz vagy magassághoz?
7/27 anonim válasza:
Hülyeség, én mindenkitől egyformán elvenném a szavazati jogot. Az egész választás egy hülyeség.
8/27 anonim válasza:
Títátokozom a kiccsaládda együt!!!!!!
Micsoda rásszizmus ez kírem alássan???
9/27 anonim válasza:
Én egy általános politológia és általános műveltség vizsgához kötném. Minden jog kötelezettséggel jár, járjon ez is.
10/27 anonim válasza:
A kötelezettség az az lenne, ha kötelező lenne választani.
Van olyan ország, ahol kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!