A drogdílerek miben buknak meg?
honnan tudod h nem értek hozzá?
én inkább arra gondoltam h ha a szervekkel karöltve ill. ők maguk jelentik a piramis tetejét, akkor ugye nincs is nagyon miről beszélni.
na meg ez a beismerő vallomás, ja hogyne. ennyi erővel ki az a bolond aki tesz, ha egyszer még figyelmeztetni is kell, hogy nem köteles egyáltalán? te ismersz olyan barmot aki maga ellen tesz? ja tudom, ebben az országban ez másképpen megy, mert ugye vagy megírják helyette aztán aláírja verés helyett vagy addig verik amig nem mond valamit. kb ÍGY SZÜLETZNEK Ezek, na de ez is csak a legalsó rétegre igaz.
Onnan tudom, hogy nem ertesz hozza, hogy leirod: a kishalak a nagyhalak utjaban allnak. Ami nem igaz.
Ilyen baromsagot minthogy megirni helyette a vallomasat. Meseld mar el, hogy irjak meg, ha egyszer nem mondja el, kitol van a kabitoszer. Egyebkent ha igy lenne, a gyanusitott elso utja a nyomozo ugyeszsegre vezetne, ahol feljelentest tesz. A rendor meg 2 nap mulva mar nem lenne rendor, meg ha el sem kovette. Veressel ugyanez a helyzet annyi kulonbseggel, hogy eloszor menne latletet vetetni es utana a nyomozo ugyeszsegre. Errol ennyit.
Es valoban, a gyanusitottnak fel kell hivni a figyelmet kihallgatas elott, hogy nem koteles vallomast tenni, viszont nagyon sokan vallomast tesznek, mert peldaul nem szeretnenek bunugyi orizetbe, aztan elozetes letartoztatsba kerulni. Na peldaul ezert tesznek vallomast. A helyette megirjak es veressel kikenyszeritett vallomashoz meg egy gondolat: meseld el nekem, hogyan csinaljak ezt meg a rendorok, ha a vedo is jelen van? Termeszetesen a kirendelt vedo nem szokott megjelenni a kihallgatason es ha a gyanusitottnak nincs penze meghatalmazni egyet, akkor nincs jelen jogi kepviselo, dehat aki k*rvanak all ugye, az ne sirjon ha...
A kerdezo ha jol emlekszem nem a Hajogyari-szigeten tortentekre kerdezett ra, hanem altalanossagban.
12/13
Egy par ev kozom van hozza, kosz az ertelmes hozzaszolast.
úgy értem, a dílerek között a kishalak kontra nagyhalak ...
érted, a sima 8 ker-i csávót persze olykor megbuktatják, h lám működik a bűnüldözés, csinálnak szép nagy média-cirkuszt neki, azt ennyi. De a felsőbb körökhöz, amelyek természetesen összefonódva vannak kellőképpen a bűnüldözéssel, na nem gondolod h hozzájuk mernek érni. (vagy ez a kettő egy és ugyanaz esetleg? na ez csak egy plátói kérdés így fantáziálgatva)
A beismerő vallomásról meg annyi, hogy nagy hülyeséget írtál:
1, az ügyészség ugyan nem fog egy ilyet komolyan venni, sőt mi több, még az ügyész előtt is teljes nyugalommal verik agyon a pácienst, az ügyész pontosan tisztában van azzal, hogyan zajlik ez, ne aggódj. nem véletlenül tusolnak el minden hasonló ügyet.
2, aztán ha mégis,. nyugodtan mehet panaszt meg feljelentést tenni a nyom. ü-re, ugyan mi történne? emlékszel arra az esetre amikor még látlelete is volt a paciensnek, aztán az volt a felmentés indoka, hogy igazából megverhették pl út közben is amíg a rendőrségről ment a kórházba, így tehát nem bizonyítható. ennyi az egész. tehát esély sincs h ilyen ügyben a paciensnek igaza lehessen, maradjunk ennyiben.
3, aztán meg mi az az állítás, hogy azért tesznek beismerő vallomást, hogy ne kerüljenek őrizetbe meg előzetesbe? tán nem akkor mégis zsarolással, fenyegetéssel kényszerítik ki belőle a vallomást? ugye tudod, hogy ez akkor nem vehető figyelembe? az ész megáll, te meg olyan tök evidensnek és helyénvalónak tartod ...
4, kirendelt ügyvéd is nagyon jól tudja, h agyonverik a pacienst, máskülönben hogy lenne már "feltáró jellegű, mindenre kiterjedő beismerő vallomás" ?? csak éppen lexarja magasról, ugye leve úgy áll hozzá, hogy ennyi pénzért ő ugyan nem fog megmozdulni, jobb esetben max elmegy a tárgyalásra (na nem mintha ott bármit is tenne a vádlott érdekében, de hát ha kötelező, akkor azért a pofáját oda tolja legalább), amúgy aki kirendelt, az a legtöbb masszív alkoholista, agyalágyult barom, tisztelet a kivételnek. gondolod, számít neki, hogy a klienség lecsukják vagy nem? ugyan már ...
na röviden ennyi. ne éljetek már álomvilágban ... tudnék még mesélni a realitásról.
12-es
miből gondolod h nincs fogalmam se róla?
Abban, hogy vannak olyan emberel akik a fogyasztókat keresik, mert rajtuk látszik,es onnan indulva kapják el őket. Gyakran nem a rendőrok kapják el, mar hamarabb leszedik őket.
Egy fizetes keptelen fogyaszto,egy polgar,vagy ep a "maffia"(itthon ink.=rosszéletű csőcselék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!