Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért buknak meg sokan a...

Miért buknak meg sokan a pszcihológiai vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy szerződéses katonák alkalmassági vizsgálatánál, ennél a résznél sokan elvérzenek..

2012. szept. 26. 22:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert belenyúlnak a családi és magánéleti szférába elég durván

Van akiből a sírás is előjön, ez a rendőröknél is így megy

2012. szept. 26. 23:00
 2/11 A kérdező kommentje:
És tényleg nehéz átmenni?
2012. szept. 26. 23:04
 3/11 wizard97 válasza:
13%
Sok köztük a buzzancs, és ez pscihon kiderül.
2012. szept. 26. 23:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nekünk volt (nem is vizsgának állították be nekünk, hanem elbeszélgetésnek...), azthiszem, összesen 2 vagy 3 volt aki nem felelt meg, "rossz lelkiállapot miatt". Tehát ennyi mindig lemorzsolódik....
2012. szept. 27. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom nem nagy a pszicho lemorzsolódás. Lehet a fizikain megbukó emberek is inkább erre hivatkoznak a későbbiekben.
2012. szept. 27. 16:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 27. 21:53
 7/11 Skydive ***** válasza:
100%
Nálam három alacsony IQ miatt, egy éretlenség miatt, egy másik meg valami más miatt bukott ki. A fizikain meg kb 10en. Kb 20an voltunk
2012. szept. 27. 22:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Osztálytársam jelentkezett egyszer.

Azt mondta a pszichó nem nehéz, de szívatós. Ugyanaz a kérdés máshogyan feltéve 4-5-ször, és ha nem ugyanazt válaszolod, akkor már alapból nem vagy hideg fejjel dönteni képes.

2012. szept. 28. 10:13
 9/11 Skydive ***** válasza:
76%

Az utolsó válaszoló hozzászólásából is látszik, hogy az embereknek nemigen van fogalmuk a pszichológiai tesztek mechanizmusáról :)

Amit az osztálytársad megemlített az a legkevesebb és egyáltalán nem a hideg fejjel döntést vizsgálja ez a módszer. És még csak nem is azt, hogy hazudsz-e.

A lényeg, hogy ne trükközz, ne akarj jó benyomást kelteni, mert úgyis észreveszik, semmi esélyed. Csak úgy kerülhetsz be, ha önmagad adod, és az megfelel majd nekik.

2012. szept. 28. 11:14
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
na most én viszont azt nem értem, hogy ugye köztudott h elég durva lelki sérülés kell eleve ahhoz h valakinek akár csak eszébe jusson rendőrnek menni. akkor hogy lehet h mégis megfelel egy pszichológiai vizsgán? mégse szűrik ki az elmebetegeket? vagy másra mennek?
2013. jan. 17. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!