Mit tehetek, ha az apa nem akarja vállalni a gyerekét?
Októberben fogok szülni, májusban különváltunk, de azt mondta júniusban elmegyünk a hivatalba és apasági nyilatkozatot tesz. Ma felhivtam, hogy akkor mikor is megyünk? És közli, hogy nem is az övé, miért zaklatom?
Ha nem tesz sem apasági sem lemondó nyilatkozatot, akkor mi történik? Mit tehetek, hogy tartásdijat tapossak ki belőle?
Kedves hozzászóló! Nagyon sajnálom, hogy összetörtél amikor eltűnt az apád. Én belehalnék, ha nem láthatnám az enyémet, mondjuk soha nem lépett le!
Szeretném neked egy privát e-mailben kifejteni, hogy mennyi minden apró dolog vezetett oda, hogy teljes mértékben elutasitsam ezt a mocskot! Előljáróban annyit, hogy meglopta a 75 éves nagymamáma. Te kérnél ilyen pénzből tartás dijat??? Szóval ha érdekel az egész történet irj e-mailt! Ha azután is kitartasz amelett, hogy legyen köze a gyerekhez, akkor már a konkrét indoklás is érdekel.
Köszönöm
Szia!
A baba lassan 1 éves lesz :D Okos, ügyes és nagyon szép. Az én nevemet viseli és szerencsére az apja még csak meg sem próbál a közelébe férkőzni. Fogalma sincs a kicsiről!
Ez az ügy is megoldódott magától :D
Köszönöm az érdeklődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!