Van jogom kártérítést kérni?
Érdekelne, h van e bármiféle jogom ebben az esetben. Egy közvetítőcég által van lakásom, diákoknak közvetít ki helyeket. December végig volt szerződésem, amikor is azért kellett volna kiköltöznöm, mert felújítják, de ígérték h találnak nekem másikat. Találtak is, ahova december elsejével kellett beköltöznöm, ezáltal a régi lakás kulcsait leadtam. Magyarul a szerződést ők módosították azzal, h hamarabb átraktak máshova(én nem akartam volna). Ennek ellenére december elején levonták a pénzt mindkét lakásért, plusz kaució, így mínuszba ment a számlám. Szerdán betelefonáltam, megmondták h visszautalják, mert hiba történt de azóta se jött meg a pénz. Ez azt jelenti, h nekem a banknak fizetnem kéne kamatot, amiért mínuszban áll a számlám és napokig nem tudok magamnak kaját se venni(természetesen a családom kisegített, de amúgy ez lenne). Kérhetem őket valamiféle kárpótlásra amiért ilyen lehetetlen helyzetbe hoztak?
Mielőtt bárki elkezdené mondani, nem, nem fogják lenyúlni a pénzem, külföldön élek és ez a város cége, nem engedhet meg magának ilyesmit. Lehet h más törvények vannak itt, de amúgy elviekben szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!