Miert nem legalizaljak a fuvet itthon is?
"Mert a fűtől egyenes út vezet a heroinig, pont úgy, ahigy az eddig legalizált drogokról – alkohol, nikotin – is mindenki két nap alatt átszokik a heroinra. Röhej. Mondom ezt úgy, hogy én nem szívnám, még a sima cigit se."
Nem szívnád még a sima cigit sem, mégis úgy érzed mindent tudsz róla. Végre megtaláltuk az emberi ostobaság iskolapéldáját és a választ a kérdésre. Mert a törvényeket ilyen emberek hozzák."
Ha tudnál szöveget értelmezni, látnád, hogy a törvényeket pont a velem egyet nem értők hozzák, ezért van tiltva a fű, míg a cigi és alkohol legális. Tényleg nem tűnik fel, hogy az első mondatom ironikus volt, mivelhogy komplett baromság? Okvetlenül oda kellett volna írni elé szájbarágósan, hogy "A TILTÓK AZZAL ÉRVELNEK, HOGY..."?
MIÉRT ROSSZ MÁSOKNAK AZ,HOGY EGYESEKNEK VALAMI JÓ?!
Tudtátok,hogy a világ legveszélyesebb kábítószere az alkohol!Tudtátok,hogy egy heroinistának nagyobb az esélye a túlélésre mint egy alkoholistának!
Ahogy én észreveszem a legnagyobb ellenzők az alkohol pártiak!Naponta több ezren halnak meg alkohol mérgezésben,de marihuánából nincs halálos adag és nem okoz függőséget sem!Én évekig éltem vele és egyik napról a másikra letettem és semmi bajom sem lett!Ha ugyan ezt az alkohollal próbáltam volna meg akkor 35% esélyem lett volna a halálra!Nem teszi az embert agresszívvá mint az alkohol,ellenben higgadtabbá céltudatossá és kulturáltabbá tesz.Ez egy gyenge szer értelmes emberek számára.De ebből is mértéket kell tartani mint mindenből mert,aki nem tart az vezetheti a porcelán mikrobuszt (WC-t) mint az alkoholnál.De az illető nem kockáztatja sem a saját,sem más egészségét,mint az alkoholnál.Kevesebb lenne a szétvert pad,telefonfülke és csökkenne a bűnözés is!És nem,nem vezet a kemény drog felé!Egy jobb és békésebb világ eljövetelét hozná!
Az italozás hirtelen felfüggesztése jelentősen hozzájárul a klinikai tünetek kialakulásához. A kórkép gyakoriságára jellemző, hogy az alkoholmegvonásos szindrómák átlagosan 5 százaléka torkollik delirium tremensbe. A terápia nélküli esetek 35 százaléka halálos kimenetelű, míg a kezelés az arányt 5 százalékra képes leszorítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!