Ha úgy áll a dolog, hogy a bűnügyi költséget nem tudtuk kifizetni, és jön levél, hogy ha x napon belül nem fizetünk végrehajtók jönnek, akkor köteles vagyok beengedni a végrehajtókat, ha a Párom nincs itthon?
Elvihetnek bármit is,ha a "vétkes" nem tartózkodik itthon?
Élettársi kapcsolatban élünk,és nem a környéken dolgozik,két hetente van itthon, 2-3 napig. Nem tudom,nekem milyen jogaim vannak ebben az esetben.
/A büntetést megkaptuk részletre,az fizetjük,de a bűnügyi költséget nem tudjuk egybe kifizetni,gyűjteni sem tudunk rá... tudom,nem kellett volna meggondolatlanságot csinálnia-amiért mi(a Párom is,a gyerekeink is,és én is)szenvedtünk eleget már,szóval kérek Mindenkit,az ilyen rizsát hanyagolja!/
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Na,igen,a bűnügyinek van egy olyan hátul ütője,hogy nem adható részletfizetés! Anno erre felhívta a Bíró figyelmét a Párom,de a Bírónak semmi köze a bűnügyi költség megítéléséhez. A poén az egészben,hogy ez a költség kevesebb lenne,ha az ügyeletes doki nem szúrja el a dátumot,mert akkor nem kellett volna szakértői véleményt kérni,ami megugrasztotta a költséget. de mindegy már. Vétkezett a Párom,most (már több mint 1,5 éve) bűnhődünk ezért mindannyian...
Én köteles vagyok beengedni a végrehajtókat? Elvihetnek bármit is,ha nincs itthon a Párom? Mondhatom azt,hogy itt minden az enyém,egyedül a ház nem-mert azt lehet bizonyítani,hogy nem az enyém,és a kocsi,ami a banké még 2014. januárig.
Az király! Nekünk a rendőrségi jegyzőkönyvben szerepeltek olyan dolgok,hogy majd seggre estünk... egyebek közt az is benne volt,hogy a gyerekek nem a Páromé,és hogy én gyerektartást kapok,holott csak és kizárólag családit kaptam a gyerekekre (se tgyás gyed,se gyes-pedig a legkisebb még 2-3 hónapos volt akkoriban),a bíróságon kellett felmutatnia a Páromnak az anyakönyvi kivonatokat,hogy "helló,nekem 3 kiskorúról kell gondoskodnom!" A legszebb az egészben pedig az volt,amikor kijött a bírósági papír-nem tudom mi annak a neve- hogy szerintük a bejelentett asszem 60 ezerből (vállalkozó volt a Párom,de a baklövése után a vállalkozás hanyatlott,semmi nem jött be,de a járulékokat,adót ugyan úgy fizetnünk kellett) simán fizethető a több mint 60 ezer hitel,+ a büntetés... Na,erre varrj gombot!! Tök jó ez a magyar igazság szolgáltatás...csak azt nem tudni,kinek szolgáltatnak igazságot! Ja,és az ügyész keveselte a büntetést! Tudom,neki ez a dolga...de hol van az emberség??
Ha nem vagyok túl indiszkrét,Neked mi a bűnöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!