Mi volt az ú. n. "Porschés gyilkosság"?
A leglényegesebb az, hogy mikor történt!! Ki volt az elkövető? Milyen ítélet született?
Sajnos ezekkel a kulcsszavakkal az Interneten semmit sem találtam!
Szerettem volna elkerülni a felesleges magyarázatot, de, ezek szerint, nem jött be!
Nem erről lesz szó! Egy olyan gyilkosságról, amit minimum nyolc évvel korábban követhettek el, Budaörsön, egy Porsche gépkocsiért, majd a tettes egészen Franciaországig menekült.
Egy fórumon valaki ezzel hozza közvetlen összefüggésbe azt, hogy Magyarországon eltörölték a halálbüntetést, mert mi kértük a franciáktól a kiadatást, de azért tagadták meg, mert nálunk, az akkor érvényes törvények értelémben halálbüntetés is várhatott volna a tettesre.
Ezért volna fontos a dátum, legalább hónapra pontosan.

De akkor ezt nem Porschés gyilkosságnak nevezik, mert amit én linkeltem azt nevezik annak, ennek más neve kell,hogy legyen, s valami rémlik, talán a Fókuszban volt erről szó még régebben ,hogy miért törölték el a halálbüntetést vagy,hogy miért nincs már nem tudom pontosan,de ott felidéztek néhány súlyosabb bűncselekményt amik a 90-es években történtek.
Lehet ott volt róla szó, de ez már legalább 1 éve volt leadva, így nem hiszem,hogy visszatudnám keresni.
Nem én találtam ki az elnevezést, "hozott anyagból dolgozom"!
A [link]
fórumon pikirt] [2012.nov.04. 10:27] nevezi így. Ez volt a kiváltó ok, hogy utánanézzek, és a
fórumon többször előfordul.
Ebben is írják, hogy a tettes lopott Porsche-vel Franciaországig menekült. Talán nem véletlenül, hogy térben és időben, egymástól függetlenül többen ezt az ügyet is így ismeri!
Az időpont azonban nem derült ki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!