Ismertek olyan embert, akit csak azért nem öltök meg, mert büntetés járna érte?
Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 23:56
1/22 anonim 

válasza:

Nem. Nem érzem magam feljogosítva, hogy bárkinek az életéről vagy haláláról dönthessek.
2/22 anonim 

válasza:

Nem! Nincs jogom senki életét elvenni.
5/22 anonim 

válasza:

Nem, és remélem, hogy a kérdező sem.
6/22 anonim 

válasza:

Én megtettem volna, akkor! Hogy mikor? Amikor a retkesek összetörték a kocsmámat, tarra vágták a párom két hektáros erdejét, később tanyámban másfél milla kárt okoztak tolvajlással, betöréssel! Amúgy ilyenkor Ti nem gondoltatok volna arra? Azóta sincs kártérítés, ezért vagyok rasszista!!! És tudjuk,tudják, kik voltak, de a nem lehet behajtani !
8/22 anonim 

válasza:

Megölni túl humánus megoldás. Lelki terrorban tartani! Na az igen!
9/22 anonim 

válasza:

Hazudnék, ha azt állítanám, soha nem futott még át a fejemen hasonló gondolat.
De tudod, nem a büntetéstől való félelem tart vissza, hanem a saját lelkem, az élet szeretete, és tisztelete, mások elfogadása.
10/22 anonim 

válasza:

Hát léteznek olyanok, akiket nem bánnám, ha valaki megölne. :) De én nem hiszem, hogy képes lennék rá. Hacsak a gyerekemet nem bántaná valaki. Akkor viszont tennék a büntetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!