Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Isten vagy a titkos társaság...

Isten vagy a titkos társaság létezik?

Figyelt kérdés

Mindenkit a titkos társaság etet, hogy isten meg sátán létezik, melyet természetesen a média közvetít (internet, újság, tv, rádió). Hiszen miből is nyerünk információkat. Kik is tudnak jobban agyat mosni, mint a média.

Én nem hiszem, hogy ennek a földbolygónak lenne istene. Akkor már régen megmutatta volna magát, sőt akkor nem lenne ennyi éhező ember, meg szegény ember. Ha pedig az utolsó napon jönne elő isten (a sok ember csalódna benne, hogy amikor könyörgött hozzá, nem segített nekik).

Én inkább és biztosan hiszek a titkos társaságban, akik irányítják a nagyobb fejeket (halakat), és a Haarp -ban, amivel megzavarhatják az időjárást. Nem pedig isten irányítja az időt.

Minden isten meg ehhez hasonló dolgokat a titkos társaságok találták ki. És én elhiszem, amit a zeitgeist-ben mondanak. Inkább elhiszem, mint istent, meg az UFO-kat.

Persze istenről (aki rákeres az interneten) van millió egyfajta ábrázolású kép, de a sátánról nincs, mert számtalan alakban ábrázolják. Ki így-ki úgy látja.

És ha meglátja valaki istent vagy meglátják egy utcán, akkor már rögtön ráfogják, hogy ő az, közben meg nem is vették észre, vagy nem tudják, hogy nem csak egy istenre hasonlító ember létezik nem csak magyarországon, de külföldön is. És ha kell, elővesznek egyet és itt van.

És kik a titkos társaságok a "mostani" időkben? Én az EU-t hiszem, mivel ők szabályoznak mindent, ők büntetik magyarországot, stb... Ők egy világhatalom, akiknek az összes bank a kezében van meg mindenféle cég. Tehát azt tehetnek, amit akarnak.

2012. nov. 6. 03:53
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
... mindezt sok ember élete árán.
2012. nov. 6. 04:06
 2/19 anonim válasza:
13%
Isten is létezik és valószínű a titkos társaság is... És saját meglátásom szerint nem az Eu. Az csak egy alszint azt is irányítják az Echo Tv Világpanoráma nevezetű műsorában többször volt szó erről az ún. titkos társaságról valószínűleg 4(talán 5) család kezében fut össze a szál övék az egész világ... Persze aki ezeket hangoztatja azt általában (a média befolyásolására) már őrültnek és megszállottnak tartják
2012. nov. 6. 05:17
 3/19 anonim ***** válasza:
9%
Természetesen léteznek.
2012. nov. 6. 06:15
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

"És én elhiszem, amit a zeitgeist-ben mondanak. "

Na, itt kezdődnek a problémák. A médiamanipuláció és a Retekklub hős kritikusai nem veszik észre, ha egy film ordító módon manipulál és csúsztat, csak azért mert azt mondja, amit hallani szeretnének.

2012. nov. 6. 08:02
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Titkos társaságok léteznek, de nem az összeesküvés-elméletekben hangoztatott idióta formában. Isten szerintem nem létezik, ha tévednék, akkor is biztos vagyok benne, hogy az egy univerzális teremtő és az összes vallás istenképe hamis. Elég durva lenne, ha több ezer vallásból egy lenne az igazi, a többi meg egész életében tévedett és ennek megissza a levét. Vagyis még csak tehetni sem tehet róla, mert az esetek többségében a vallást belénk nevelik.
2012. nov. 6. 09:28
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

"...Haarp -ban, amivel megzavarhatják az időjárást."

Nem akarok jelzőket használni, de ekkora ökör nem lehetsz! Nézz már utána, hogy a HAARP mekkora energián működik és annak is, hogy egy tornádó, hurrikán, földrengés mekkora energiával rendelkezik. Utána csak kacagni fogsz, hogy ilyen hülyeségben hittél!

2012. nov. 6. 09:29
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

"És kik a titkos társaságok a "mostani" időkben? Én az EU-t hiszem, mivel ők szabályoznak mindent, ők büntetik magyarországot, stb... Ők egy világhatalom, akiknek az összes bank a kezében van meg mindenféle cég. Tehát azt tehetnek, amit akarnak."

Az EU per definitionem nem lehet titkos társaság, hiszen akkor nem is tudnál róla. Továbbá az EU szabályoz minden olyan dolgot, amelyek a szerződésben állnak és amelyeket MI, öNKÉNT aláírtunk! Mellesleg az EU azért büntet - illetve még nem, csak fenyeget - a kohéziós források megvonásával, mert már 2004 óta mi vagyunk azok, akik nem tudunk megfelelni az évi 3%-os maximális költségvetési hiány tartásának. Megjegyzem, egyedüliként az EU-ban. Azt is hozzátenném, hogy az EU nem uralja a bankokat, hiszen semmi beleszólása sincsen, azok magántulajdonban vannak.

Ha ezek után szeretnél valamit hozzáfűzni, akkor javaslom, előbb tájékozódj mielőtt ilyen baromságokat írsz!

2012. nov. 6. 09:34
 8/19 Andizsuzsi ***** válasza:
88%
Én hiszek Istenben. Ahogy abban is, hogy nagy az állatkertje, és alacsony a kerítés.
2012. nov. 6. 09:58
 9/19 Komplikato ***** válasza:
10%
Titkos társaságból szvsz több ezer létezik, a kérdés az, hogy képesek egy ilyen kaotikus rendszerben ténylegesen bármi ráhatást gyakorolni úgy, hogy az is lesz a végeredménye amit elgondoltak? Valószínűleg NEM.
2012. nov. 6. 11:13
 10/19 Pietrosol ***** válasza:
0%

Szia!

Azért az érdekes,hogy az Istenképedet is úgy alakítottad ki,ahogyan azt a médiában láttatni akarják veled!Az egyik információt megtévesztőnek,míg a másikat valamivel hitelesebbnek véled!

Isten maga a létezés,az ember pedig zokni,hogy kihasznál másokat és hagyja magát kihasználni!

2012. nov. 6. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!