Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez hogy létezik, hogy már...

Ez hogy létezik, hogy már megittam egy rakat sört, így az utóbbi egy két évbe és mindig szívből utálom az ízét?

Figyelt kérdés

miért lehet?!

elején úgy álltam neki, hogy pfújj miez, aztán mondom ha ti is isszátok akk megpróbálom én is úgy inni mint ti, de kb olyan undorral iszom mint ha megkéne kóstolni a saját spermámat, nem tudom melyiknek van jobb íze most is pl azért iszom, mert jó a vesekövemre, meg nyilván ha úgy adódik beülünk valahova azt általában sört kérünk, és nem fogok citromos teát szürcsölgetni...

ennyire szar az ízérzékem, vagy ennyi idősen mindenki így érzi csak ők is színlelik?

18 éves vagyok

f

2012. aug. 31. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Sose szerettem a sört. Vagyunk így vele.
2012. aug. 31. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Én se szeretem. Mondjuk mostanában megkívánom, de 2-3 kortynál többet nem bírok belőle meginni, csak a gyümölcsösből.

Egyik srác haverom se szereti, ezért ritkán iszik azt. Inkább leózik, somersbyt , vagy gyümölcsös sört vesz. Senki nem szólt még érte, elvégre azért sem szólhatunk le senkit, mert nem szereti a csokit...

20l

2012. szept. 1. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Igyál bort inkább az sokkal jobb, én se szerettem soha a sört, mindig hányingerem volt tőle.
2012. szept. 12. 00:22
 4/4 anonim válasza:
Ez olyan h kinek mi ízlik...Én például utálom a bort,nem birom elviselni,nem is iszok soha.
2012. szept. 15. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!