Cigeretta rendelés?!?
Külföldről szeretnék rendelni egy karton cigit.
Ez alapján nem tudom ,hogy lehet-e vajon baj belőle... Nem eu tagállamból.

Szerintem, ha külföldről rendelsz és nem eu tag államból akkor lehet sokba fog kerülni.Vámot meg kell fizetni.
Most mi a problémád?Az, hogy emelkedik a bagó ára?Mert szerintem jövőre kevesebb árusító hely lesz az biztos.
"2013-tól állami kézbe kerülne a cigiárusítás. Ennek eredményeként a jelenlegi 40 ezer dohányterméket kínáló üzletből hozzávetőleg mindössze hatezer maradna, amelyekkel az állam koncessziós szerződést kötne."
Úgy vagyok ezzel, hogy ez az egyetlen dolog amihez kormány ért vagy csinál.
Ne mérgezd magad.Én a helyedbe leszoknék.Bár én is bagózgattam régen(29F), de csak mindig akkor amikor buliba mentünk haverokkal.Most már így sem teszem, inkább benzinre költöm, jobban jár az egészségem:)
OFF TOPIC:
Sok dohányos kollégám irigykedik amiért én autóval járok dolgozni.De abba nem gondolnak bele, hogy amit ők csinálnak az nagyobb luxus mint amit én csinálok.É irigykednek...stb.
Én teljesen, egyetértek veled és igazad is van.
A csomagon "ajándék" lenne feltüntetve tehát, ha fennakad valamilyen ellenőrzésen akkor csak fizetnem kell? Vagy előre be kéne jelentenem ,hogy áfát és vámot akarok rá fizetni? Nem ,rendszeresen csinálnám viszont vannak olyan cigaretták is amelyeket itthon nem kapni, és az áruk sem borsos. Viszont már teljesen megzavarodtam a törvényeket illetően.. És hát na valljuk be elég sok pénz elmegy minden másra is, nekem se hiányzik egy büntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!