Fkris kérdése:
Interneten való rendelés? Mi van ha.
Figyelt kérdés
Megrendeltem egy terméket az interneten( akor fizetek, ha kihozzák, és a kiszállítás is ingyenes), tehát egy fillérembe nem került eddig.
A házhozszállításra azt írták a honlapon, hogy 6-8 MUNKAnap.Ha ez letelik, és nem hozták ki, akkor nekem van valami "előnyöm" ebből(árcsökkenés, stb...)?
Esetleg csak a bolt íránti megítélésem kerül a béka feneke alá, ha nem teljesítik a levélben leírtakat?
2011. jan. 26. 16:22
1/3 anonim válasza:
ÁSZF-ben találsz erre utalást, ha van ilyen, szerintem nincs.
Ez nem pizza...
2/3 anonim válasza:
Nézd meg az adott oldalon, hogy milyen feltételekkel vállalják ezt a határidőt, és milyen lehetőséged van csúszás esetén.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, Köszi:D
2011. jan. 26. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!