Egy gyerkel beszéltem skypen csak úgy és úgy alakult hogy mondta feljelent stb mert csunyán beszéltem vele meg átmentem a gépébe engedély nélkül pedig nem mentem át nincs rá bizonyitéka többi lent!?
elkérte az ip címemet oda adtam neki és felhivta a rendőrséget is elmesélte hogy én állítolag a gépébe voltam meg ilyenek arra nincsen bízonyíték
szóval rendőr aztmondta neki hogy fáradjon be a rendőr kapitányságra valami bajom lehet ebből? nem csináltam semmit nem járkáltam más gépébe csak úgy nem is tudok de ö kitalálta meg hogy személyi jogát megsértettem mert csunyán beszéltem vele de ö is velem és felvette hangfelvételre hogy én vele beszélek csunyán amikor meg ö azt kivágta szerintetek ?
1. A beleegyezésed nélkül nem veheti fel a beszélgetést.
2. Csúnyán beszéltél valakivel? Na és? 18 évesként azért lehetne kicsit több eszed is, hogy ennyiért nem lehet feljelenteni valakit.
"1. A beleegyezésed nélkül nem veheti fel a beszélgetést."
Aztán miért ne vehetné fel? Semmi nem tiltja. A személyiségi jogokkal való visszaélés csak akkor valósul meg, ha ezt a másik fél beleegyezése nélkül megosztja 3. féllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!