Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az íj hivatalosan fegyvernek...

?NÉV? kérdése:

Az íj hivatalosan fegyvernek számít?

Figyelt kérdés
Vennék egy íjat de nem tudom hogy megvehetem-e egyedül vagy van-e hozzá valamilyen korhatár

2012. okt. 25. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

"Látom te is hülye vagy mint a föld !

Ha 8 centimétert meghaladja a kés pengéje akkor már fegyvernek minősül ! Már voltam miatta a rendőrségen párszor mert dolgozni mentem és akkor mindig viszek magammal zsebkést ( kajálni ) . A rendőr meglátta , hogy kicsit kidomborodik a zsebemből valami és kipakoltatta velem és a késemnek 9 , 5 cm-res volt a pengéje és akkor elvette és utána vagy 10x bekeltett mennem meghallgatásra mert már fegyvernek minősül ."

Zoli te nagyon marha! Én két éve járok dolgozni egy 51cm pengéjű szablyával úgy, hogy a motorom kipufogójára van felkötözve csupasz pengével. Annak pedig, hogy melyikünk mit hord munkába semmi köze a fegyverekhez. Közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül ugyan mindkettő, de fegyvernek egyik sem. Szóval téged jól átkúrtak a rendőrségen!

Hahahaha...

2012. okt. 25. 22:14
 12/12 anonim ***** válasza:

"Bizony, a csúzli is közbiztonságra különösen veszélyes eszköz..."

Ezt senki nem is vitatta. De látom te is bebizonyítod a hóemberről, hogy fehér.

2012. okt. 25. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!