Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi alapján számolják ki a...

Mi alapján számolják ki a KÖZMŰ VEZETÉK adóját?

Figyelt kérdés

Víz, lefolyó , villany , gáz , telefon , internet.....stb

Belegondolt valaki milyen hosszú a csőhálózat a lakásában ?

Számolja ki mindenki a minimumot és rájön EZ A MATOLCSI nem normális .

2012. okt. 23. 11:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi alapján, de hogy Te meg én fogjuk fizetni, az sicher!
2012. okt. 23. 11:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat így helyes MATOLCSY
2012. okt. 23. 12:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"Belegondolt valaki milyen hosszú a csőhálózat a lakásában?"

Ha jól tudom, ezt a közterületen levő vezetékekre/csövekre vezetik be és a szolgáltatóknak kell befizetni. Az már más tészta, hogy természetesen ugyanúgy át fogják hárítani "a Zemberekre" a terhet, mint a csekkadót, telefonadót és társait...

Így nagypofával mondhatják majd a kampányban, hogy ők bezzeg a gonosz multikat adóztatják nem az embereket, és bíznak abban, hogy lesznek olyan hülye választók, akik ezt el is hiszik.

2012. okt. 23. 12:38
 4/11 A kérdező kommentje:

Ezt az unalomig ismételt szöveget olvasom mindenütt

" adóalany a törvény és a települési önkormányzat által meghozott adórendelet alapján bevallja az adóköteles vezeték hosszát. Ezt követően a hatóság határozatban megállapítja az adót, amit évente két részletben kell megfizetni - ismerteti a tervezet részleteit az NGM."

Szerintem az adó alany itt az átlagember IS NEM CSAK A " közmű " cégek .

Plusz, ha neked van igazad az Ő adójukat is miránk fogják terhelni.

Ha valaki tud PONTOS infót tegye közszemlére !

2012. okt. 23. 13:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez a legnagyobb agyament baromság, amit csak ki lehetett találni. A vezetékrendszer az infrastruktúra része, vagyis kiterjedtsége egyfajta fejlettségre is utal! Most gondoljatok bele, hogy a cégekkel azt fizetteti meg a kormány, hogy kiépítenek infrastruktúrát, és nem pedig kútból kell merítenünk a vizet, mint a középkorban. Ó, hogyne, ez aztán marhára értelmes dolog. Vagy mit akarnak? Hogy majd wireless küldik a gázt, vizet, áramot? Hát ezek tényleg nem normálisak.

És most gondoljatok bele, aki tanyán lakik, annak már egy elektromos vezeték kihúzása is sokba kerül, mert ha van 300m, amit át kell hidalni, azt tanyán tuti nem a szolgáltató fizeti. Most akkor neki mekkora költségei lesznek, hogy még adót is kell utána fizetni?

Ez a Matolcsy egy barom.

2012. okt. 23. 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez az adó már csak azért is baromság, mert a faluba nálunk mi építettük ki a gázvezetéket, még most is fizetjük havi részletben és most még adót is fognak ránk terhelni. Hát ez már nem az utolsó bőr, hanem már a húsunk.
2012. okt. 23. 19:01
 7/11 A kérdező kommentje:

Lehet , hogy agyament baromság de nem ez az egyetlen amit az Orbán kormány kitalált . Az idézet szöveg egy neten talált hír amit bemásoltam .A lényege az , hogy mindenki eszik , iszik , aludni akar valahol , fűteni kell , és ha nem akar gödörben lakni használja a közműveket ezzel nem él, hanem visszaél a kormány

A kormány látszat intézkedései közé tartozik.A nemzeti adósságot úgy szerzi meg Orbán , hogy elveszi az emberektől.Eszébe ( bocsánat - a fejébe nem jut )nem jut , hogy meg kell fizetni a munkát , de előbb munkahelyet kell teremteni.De nem olyat mint az EU - s támogatással indult mezőgazdasági projekt . Tudom nem hiszitek el de egy ezer fős településen nyolcezer virágot vásárolt a polgármester ( ebből négyezret most egy hete - télire )hogy szép legyen a falu.

Ezt az EU - s pénzt valaki vissza fogja fizetni ( vajon ki ? )

Az alapkérdésre visszatérve , ha bárhol nyilván vagy tartva a bürokrácia módszerével megölnek .

GONDOLKOZZATOK : KELL NEKÜNK ORBÁN ? ? ? ? ?

2012. okt. 23. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
33%

A kérdezőnek: ez nem politikai fórum...

Annak idején, amikor a "szeretteid" felvették (és eltették...) a milliárdokat, nem voltál ilyen politizálós kedvedben.

A kormány nem jókedvében adóztat, be kell gyűjteni valamilyen módon a hiányzó pénzeket. Mivel statisztáltunk az elvtársak ámokfutásához, most fizetjük a tánc árát...

2012. okt. 25. 10:38
 9/11 A kérdező kommentje:

Politikai szempontból nincsenek " szeretteim " , ezt csak te láttad így.

De !

A" Bokros csomagnál " sem vezették be a bajusz adót.

Én úgy érzem ha valaki azt gondolja , hogy az országot az emberek adója fogja kihúzni bajból az tévúton jár. Persze én is tudom , hogy hozzájárul az államkasszához , de kimutatható adózók túlnyomó többsége nagyon keveset keres és ŐK a fizetők többsége . Nagyon nagy teher a minimálbérből ezt is kifizetni.

Az alapkérdés : Mi alapján számolják ki a KÖZMŰ VEZETÉK adóját?

2012. okt. 26. 11:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Az alapkérdésre még nincs konkrét hivatalos válasz a kormány részéről sem!

Addig meg olyan fölösleges rágódni rajta!

2012. okt. 26. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!