Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szólsz a gyors és szigorú...

Mit szólsz a gyors és szigorú ítélethez?

Figyelt kérdés

Pár napja támadta csak meg egy férfi a dél-pesti zsidó hitközség vezetőjét, aki csak könnyebben sérült. Ezért a támadó két év letöltendő börtönt kapott, és az ügyész még súlyosbításért fellebbezett.

Lehet, hogy rendjén van ez az ítélet, de ha velem történik egy ilyen, ki se igen jönnek a rendőrök. És ha mégis indul eljárás, akkor lezárják egy megrovással, vagy azzal se. Ja, és ez az egész eltart vagy két évig...

[link]

2012. okt. 15. 20:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, te valami irgalmatlanul buta és műveletlen vagy.
2012. okt. 16. 18:16
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

19-es vagyok, a megszólításra válaszolok:

Egyetlen ítéletet kérek, ami alátámasztja az állításaidat, és itt nyilvánosan bocsánatot kérek:)

1. Furcsa a gyors ítélet, de itt is számít, hogy felfüggesztettje volt már az elkövetőnek. De ennyiben igazad van, ezt a részt én is furcsállom, de csak ezt.

2. Nem olvastam a Talmudot, ezért kérlek, áruld el, milyen összefüggés van a Talmud szövege és a szóban forgó ítélet között!

3. Az antiszemitizmust nem büntetik börtönnel. Ha nagy nyilvánosság előtt önkényuralmi jelképet használsz, vagy uszítasz (és ennek sem egyértelmű a megítélése), azt igen, de baráti körben, kocsmában, otthon, azt mondasz amit akarsz. Ha nagy nyilvánosság előtt magyarok ellen uszítasz, azt is büntetik. Ha vörös csillagot tűzöl ki, meg sarlókalapácsot, azt is...

Ismétlem: egyetlen ítéletet kérek, ahol valakit azért ítélnek el, mert otthon vagy kisebb társaságban antiszemita kijelentést tett.

4. Ismétlem: egyetlen ítéletet kérek, ami bizonyítja, hogy zsidók manipulálták.

Ha megkaptam az ítéletet, készséggel elismerem, agymosott, tudatlan zombi vagyok:)

2012. okt. 16. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!