Ilyenkor mi a teendő?
Megmondod neki kerekperec, hogy vagy visszaadja 1 órán belül és nem érdekel hogy hogyan, vagy feljelented kábítószerrel való visszaéléssel, illetve annak terjesztésével..
Amúgy meg: tanulópénz. Legközelebb ne add kölcsön megbízhatatlan embereknek.
igen én is ezt az egyetlen egy megoldást látom.
és hidd el tanultam a hibáimból.
és még jöhetnek a válaszok zömével.
Megjegyzem, kábítószerrel való visszaélésért nem jelenteném fel a helyedben. Egyrészt azért, mert a feljelentéshez bizonyítékok is kellenek, másrészt azért, mert ha meg van bizonyíték, a rendőrség hamar eljut a dílerhez, meg az előállítókhoz, akik lehet, hogy nem örülnének ennek, ha érte, mire gondolok...
De persze fenyegetőzni lehet a feljelentéssel.
Viszont az Xbox kapcsán sikkasztás miatt mehet a feljelentés.
Fizettesd ki a szüleivel akkor!
Ha nem lehet vele mit kezdeni, és nem akarsz rendőrségi procedúrát, nem akarod megverni sem, mert akkor neked lehet bajod.
Mond el a szüleinek, hogy tessék itt van az interneten kb ennyi az ára, vagy kifizetik még most fizetés idején, vagy mégy a rendőrségre a saját szüleiddel feljelentést tenni, az anyagi károdért, és kábítószer fogyasztásért.
Szerintem meg fognak ijedni, és kifizetik. Vidd a papírjait is, hogy konkrétan megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!