Családnevet szeretnék változtatni. Mire hivatkozzak, hogy engedjenek külföldi (német) nevet felvenni? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
NAGYON FONTOS LENNE!!!!!!!2012. okt. 1. 16:51
11/14 anonim válasza:
Kedves 8!
1. ez nem én vagyok.
2. szerintem a kérdező sem azért akar németes nevet, mert angol nyelvterületre készül. én sem ott voltam.
3. igen, ha megerőlteti magát, akkor ki tudja mondani. csak éppen bemész bemutatkozol, majd megismétled háromszor, mert fel sem fogja, hogy mit hall, majd még ötször, mert érdekes és ki akarja ejteni, majd elmagyarázod, hogy hogyan kell írni, majd, ha kíváncsi típus, akkor azt is, hogy miért így. közben a hajad robban le, mert ezt napjában háromszor, négyszer eljátszod, és a baszakodás több időt vesz igénybe, mint amennyibe egy "nagi" bemutatkozással, ügyintézéssel az egész tartott volna.
12/14 A kérdező kommentje:
Pusztán azért szeretném lecserélni a mostani vezetéknevemet mert gyűlölöm.:D és de ilyen szar sablon magyar neveket meg nem akarok felvenni, és ha már amúgyis megyek ki külföldre, célszerű lenne német nevet felvenni.
2012. okt. 2. 07:51
13/14 A kérdező kommentje:
és hogyha megkérdezik hogy mégis honnan lennék sváb kisebbég, akkor mitmondjak?
2012. okt. 2. 07:53
14/14 anonim válasza:
Szerintem nem fogják firtatni. Megmondod, hogy az egyik dédszülőd az volt és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!