Ha valahol nem kaptam számlát az hol jelenthetem az apehnek?
Többedszerre nem adtak..Miért kéne, mi vagy te, adóellenőr?Ha nem vagy az, akkor minek számla?Ha annyira kell, akkor kérjél, akkor adni fognak, ha áfás számla kell, akkor is ott nyisd ki a szád a boltban, mert nem gondolatolvasók az eladók.
Egyébként nem az eladóra kellene húzni a szád, minden bizonnyal a főnök utasította, hogy ne adjon, tehát csaló vállalkozó állhat a háttérben.Előbb-utóbb remélhetőleg úgyis lebukik.
Van rá bizonyítékom mert van árucimkém. Sőt a kamera felvételeit ki. Kell adniuk ha kérik ami bizonyitja ottjártam.
De mindegy is 8 óra bemegyek személyesen és panaszt teszek.10 re mgyek dolgozni arra vélhetően végzem nem hagyom annyiban.
Ha elolvasod a válaszokat, körülbelül lesz sejtésed, miért nem kaptál számlát. Nagyon sok oka lehet.
1. Csalni akartak.
2. Elfelejtették.
3. Annyira megszokták, hogy eszükbe se jutott.
4. Nem tartották lényegesnek, például az összeg miatt.
5. Rossz kedvük volt.
6. ....
Ha reklamálni akarsz, az is sokféleképpen lehetséges és sokféle ok miatt. Érdekes, az adócsalás neked se jutott eszedbe, csak az érdeksérelem. Te jártál rosszul. Gyanítom a fogalmazásodból, hogy ez így is marad. Valahogy nem találod el a megfelelő helyet és megfelelő hangot. És emiatt sokféle eredmény lehetséges.
1. Szerencséd lesz.
2. Simán elzavarnak.
3. Egyáltalán nem simán zavarnak el.
4. Rossz helyen kopogtattál.
5. Rosszul adtad elő a mondanivalódat.
6. Levegőnek néznek.
7. ....
Próbálkozz.
Mondjuk nem értem, hogy mi bajod.
Rendszeresen ott vásárolsz, eddig sem adtak blokkot..
Nem tudom, mekkora és milyen tételről beszélünk de ha pl. egy liter lejárt tejről, magadnak köszönheted, hogy nem nézted meg, meddig jó..
Megsúgom: a blokk és a számla nem ugyan az!
Számlát mindig neked kell kérned, blokkot kell adniuk kötelezően.
Egyébként semmit nem tudsz csinálni, fogd fel tanulópénznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!