Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan lehet alapítani egy...

Amerika205 kérdése:

Hogyan lehet alapítani egy saját nemzetet?

Figyelt kérdés

2012. szept. 16. 15:38
1 2
 11/17 anonim válasza:
44%
Legelőször is be kell töltened a 18-ik évedet. Na ha ez meg van, addigra elmúlnak az ilyen hülye gondolatok a fejecskédből! :-)
2012. szept. 18. 19:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érdemben képviselhesd az érdekeidet, kell egy ország, amit az ENSZ elismer. Anglia partjainál van egy ilyen kis fúrósziget, (Sealand) ami hivatalos állammá van nyilvánítva adószedési, vámjogokkal, diplomáciai képviselettel, (követségei lehetnek, diplomáciai védelmet élvezhet külföldön az az egy család, akié), képviselete van az ENSZ-ben és tudomásom szerint épp eladó. Ez egy 1967-ben bejegyzett, önálló ország - vedd meg. Mondjuk nem diszkontárban mérik kilóját, elvégre mégiscsak egy ország... :)))

Bővebben itt:

[link]

2012. szept. 19. 09:55
 13/17 anonim válasza:
74%
Te vagy az , Gyurcsány Fecó ??
2012. szept. 19. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
??? Nem. Akkor már rég lecsaptam volna arra a fúrószigetre. :DD
2012. szept. 20. 01:34
 15/17 anonim válasza:
54%
VIKTOR!! MEGTALÁLTALAK!
2012. szept. 21. 16:15
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Ez is mellé. Ha Viktor lennék, nem ide írogatnék, hanem 4 év alatt beszedtem volna adóban a sziget árát és a fürgeszájú Janival épp készülnénk oda lábat lógatni, ha itt egyszer rosszra fordul a helyzet... Gyerekek, miért kellenek ide annyira a pártok? Már nem úgy értem, hogy a fórumra a pártvélemények, hanem egy demokráciában úgy cuzamme... Meg is kérdezem "hivatalosan". :)
2012. szept. 22. 06:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Amúgy ha jól tudom Sealandet pont nem ismerik el, mivel mesterségesen létrehozott tengeri erőd
2013. ápr. 8. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!