Amerika205 kérdése:
Hogyan lehet alapítani egy saját nemzetet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 15:38
1/17 anonim válasza:
Jelenleg csak az Antarktiszon található olyan terület ami nem tartozik egyik ország követelései közé sem de az Antarktiszt védi asz Antarktiszi egyezmény. Egyetlen lehetőség a kiszakadás másik országból, de általában fegyveresen meg kell védeni a kiszakadt területet az anyaországtól. Egyébként küldeni kell egy nyilatkozatot azon ország kormányának amelyből kiszakadnál.
2/17 anonim válasza:
Nem országot akartál kérdezni?
Saját nemzet alapításához elég nagy szexuális kapacitás, és igen termékeny utódok kellenek ám.
3/17 A kérdező kommentje:
Mikronemzetre gondoltam (nem elismert országra)
2012. szept. 16. 16:02
4/17 anonim válasza:
Mifelénk van,csak kisebbségnek hívják.
5/17 anonim válasza:
Én is akarok egy saját országot, saját nemzettel. Csak én nem mikro- nemzetet és államot szeretnék, hanem mondjuk egy városállamot. Majd szólj, ha sikerült.
Ui.: azért olyan nagy reményeket nem fűzök ehhez.
6/17 anonim válasza:
Nem kell újat alapítani itt van Magyarország! Inkább vissza kell venni!
7/17 anonim válasza:
Úgy hogy kinevezed magad nemzetalapítónak. Onnantól meg minden utódod az új nemzet tagja lesz.
8/17 anonim válasza:
Kerdezd meg a palesztinokat. Oket az 1960-as evekben alapitottak.
9/17 anonim válasza:
Sokasodj. Ha már elég sokan vagytok, kerítsd körbe, nevezd el, kérd felvételed az ENSZ-be. Aztán keresd meg a világban szétszéledt nemzettársaidat, és legyél a jóságos nagyapójuk.
10/17 anonim válasza:
Úgy,hogy ezentúl nem a falra vered a brokid !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!