Bütetendő ha egy 22 éves fiú lefekszik egy 15 éves lánnyal?

Ha a lány kifejlett és beleegyezik, akkor azt jelenti, hogy a szexet ő is akarja.
A szülő dolga és nem a törvényé, hogy megóvja gyerekét, a rossztól(jótól), és megtanítani gyerekének, hogy mit illik és mit nem kérni egy másik gyerektől.
Jó szülő már korán megtaníthatja gyerekének, hogy mikor/mivel/kivel/hol/hogyan/miért/miért ne - feküdjenek le.
A nemi erőszakot természetesen büntetni kell, mert azt a szülő sem előzheti meg, maximum lelőheti a gazembert.
Én speciel Ki fogom tekerni azoknak a srácoknak a nyakát, akik hozzáérnek a jövőbeli lányaimhoz. De gondolom, hogy ez egy normális szülői reakció. (21 szűz F)
Régen nem büntették azt, ha valaki lefeküdt valakivel, de attól még volt erkölcs.

Nem büntetendő.
De pár hülyeséget azért megcáfolnék
Plcsubi:
"Nem, sajnos már nem büntetik. Manapság már mindent szabad, ölni, állatokat kefélni, lopni."
Tudtommal álltokkal szexuális kapcsolatot létesíteni ,rabolni gyilkolni most sem lehet.
Vagy a gyermekvédelem után a magyarvédelem nevezetű műsörszám jönne?
"És igen, erkölcselen, csak az ilyen majmok szerint mint az utolsó, mindent szabad. Hol a határ? 10 év múlva már csecsemőket fognak b@szni? Istenem....."
Természetesen..... Bár soha nem volt rá igény ,de a kedvedért majd kialakul.
Míg a 14-15 éveseket teljes nyugalommal gerincre vágják úgy az ember kialakulása óta és a legtöbb országban soha nem is volt korlátozták ebben.
A modern erkölcspusztulásra sem lehet hivatkozni ez esetben.
"ursula ursulella válasza:
"én 21re változtatnám, csak azt kellene kikötni, h mit jelent a korosztállyal történő szex, mert szerintem azzal nincs baj, ha 16 körül elkezd pettingelni
de az a baj, h a társadalom valahol ezt támogatja, hiszen a törvények is kiszolgálják a ferde hajlamokat, a gyerekvédelem egy csőd..."
Szóval a nemcsak a törvény ,de már a társadalom is támogatja ?
Akkor miért is erkölcstelen?
Tudtommal az erkölcs fogalma alatt egy adott társadalom által régebbi tapasztalatok alapján összegyűjtött és helyesnek ítélt viselkedési szabályok összességét értjük.
Az adott korkülönbséggel való nemi kapcsolat sőt házasság létesítése erkölcsileg (pár szélsőséget leszámítva amit kivitél nélkül politika/hihetetlen anyagiasság írt felül) soha a büdös életben nem ítélte el senki.
Csak a 21 századi megmondó emberek képzelik azt (ennyire látványosan) hogy ők minden jónak és rossznak tudói.
"aztán meg jön az álszenteskedés, h miért szexelnek a gyerekek már 12-13 évesen, meg mekkora rib@ancok, csak azt felejtik el sokan, h gyerekekről beszélnek, akik nem képesek önálló felelősségvállalásra, és ezt illene törvényileg megtámogatni, igen legalább 18 éves korig"
A törvény itt annyit ér mint ha egy vasketrecbe zárnád a gyereket. Ha kiszabadul csak azért is leköveti azt még nagyobb hévvel mint amit a ketrec eredetileg megakadályozni hivatott. Ha meg bentmaradt lehet hogy ki se akar jönni a ketrecből ,mert annyira megszokta már.
A gyerek "javát" pár erkölcscsőszön és paranoiás szülőn kívül ,(akik ha a törvény nem tiltaná nem csak képletesen zárnák ketrecbe a gyereket szigorúan az ő biztonsága érdekében) kívánja ilyen nagyon. Se az érintettek ,se a szakemberek se az állam nem támogatja. De a megmondó embereknek akkor is igaza van.
Plcsubi megint:
"Na tisztázzunk valamit. 14 éves fiú vagyok és lett volna rá lehetőségem(2x) de nem tettem. Erkölcs, megölsz valakit, ami ugye törvénybe ütközik csak nem a természetébe ugye? El lopod más értékét ami törvénybe ütközik, de a természetnek a szabályaiban nincs megírva, hogy bűn lenne."
A természetnek nincsenek szabályai az élőlények életmódjuknak megfelelően alakítják ki ezeket.
A törvények többségét általunk kreált fogalmak igazolására megvédésre hozzuk.
Viszont még a természetben sem gyilkolhatja le egy fajtársát következmények nélkül a legtöbb élőlény .
"Készen áll egy 15 éves GYEREK nemi életet élni? LÓFASZT! Miért? Ha megszületik a baba(mert ugye a természetben nem használnak óvszert)"
De az emberek igen. és óvszerrel a nemvárt baba esélye nem túl magas.
"hogyan tartja majd el egy olyan személy aki még törvényesen nem is szavazhat és nincs állandó munkahelye/képzése? Hmm? Az meg, hogy kívánja a szexet természetes hiszen most kezdődik nála a nemi érés ami 18-24 éves korig tart."
A nemi érés a lányoknál 16 a fiúknál 18 évesen teljesen befejeződik. A izomzat és a csontozat még fejlődik ,de a péniszméretet leszámítva nem sok köze van a szexuális élethez.
"Nem értelek hogyan gondoltad ezt 14-es, hogy már egy kamasz élhet nemi életet pedig még kiskorú és ameddig be nem tölti a 18-at addig a szülei felelnek érte."
Először is 14 éves korától a kamasz kölyök már fiatalkorú és tetteiért ő maga felelős és következményeit ő vállalka amennyiben eltudja. Ahogy említetted munkahelyek hiányában pénzbírságot nem tud fizetni és a társadalom kollektíve szidja a felmenőit hogy "Mé nem tudták ezt a büdös fattyút megnevelni a szülők"? De ez a büntetőjogot túlzottan nem érinti.
És mint forrófejű kamasz általában enyhébb büntetést kap mint egy felnőtt.
"És hogy a rendőrök 17,5 éveseket kergetnének tiltott szex miatt? Elméletileg a 12 éves cigány kölköt is kergetik lopásért vagy rongálásért."
Csak a szex tudtommal alapvetően nem bűncselekmény.
"Nem értelek, és ezt az egész "had dugjon a pulya" politikát sem értem."
Mért ne dughatna? A szexuális szokásit manapság elég szabadon megválogathatja az ember.
"Igazad van 14-es! Megyek, meg is b@szok egy 15 éves lányt! Na, ne már! Hol élünk!? Erkölcsökre meg szükség van!"
A korábbi társadalmak által felhalmozott tudás nélkül nem is létezhetnénk a morális szempontok pár alapkitételt kiszámítva (például ez a beteg dolog is) az évezredek alatt nem változott.
"18 év alatt szexelni sem kéne a gyerekeknek, nem, hogy egy felnőttel csinálja. A kérdező meg mindenkit lepontoz akik szerint ez nem helyes(igazuk is van). Na nem baj, majd az Apja meg az Édesanyja büszke lesz rá, hogy ennyi értelmet sikerült a lányukba nevelni <-EDDIG."
Gondolom értelmes (és hívő keresztyén) ember még utána is ellenáll a természet bűnös kísértésének. Undorító dolog a nemi aktus igazad van, bár a szüleid is a te véleményeden lennének...
Nem értem miért rossz neked ha egy fiatal felfedezi a saját szexualitását.
"látom, hogy én vagyok a hülye mert már 2 éve el kellett volna veszítenem."
16/esetleg 17 évesen már elvesztetted?Ezt a erkölcstelen dolgot remélem meggyóntad már.
Hogy merészeltél a szent erkölccsel szembemenni? Vagy te a kivételt erősítő szabály lennél ,aki ezerszer érettebb az összes többi kamasznál?
És tényleg ,te egy felnőtt nővel jöttél össze vagy még egy másik fiatalt is megkísértettél bűnös módon?
Komolyan legalább a propagandaszöveged szerint élnél ,hogy legalább hiszel ebben a marhaságból és nem csak "érettnek" akarsz ezzel látszani.
De még annyi eszed sem volt hogy ezt titokban tartsd. Egyszerű és primitív idióta vagy.

plcsubi válasza:
"De egy felnőttnek akkor sem kellene 18 év alattiakat kefélni."
Nem kellene ,de ha akarják annak se törvényi se erkölcsi gátja nincsen.(Mintha már említettem is volna az erkölcs definícióját) Szerinted nem helyes akkor ne csináld,de mások életébe kérlek ne akarj beleszólni.
"Mit nem lehet ezen felfogni? És igen szűz vagyok, büszkén vállalom, mert még 3-4 évig várok vele. Idióta? Lehet, baj hogy nem támogatom a fiatalkorúak szexét?"
Azzal nincs is bajom,ha már témánál vagyunk a már két éve el kellett volna kommneted enyhén félreérthető volt bocsesz a kirohanásért. Bár megjegyezném hogy 14 éves feltételezem pasiként nem nagy teljesítmény.
Tudom hogy nem veszed majd jó néven de 14 évesen már ketten is felajálkoztak ,ahhoz fogadd a gratulációmat!
"Primitív? Te vagy a primitív, hogy ezt támogatod! 100-200 éve is ez ment és te ebben hiszel, na akkor ki a primitív?"
Ha már az erkölcsre hivatkoztál.... És nem vagy primitív csak fiatal és végletesen gondolkodsz.Elnézést megint a hangnemért.
"Felesleges folytatni az egészet mert mindig kidumáljátok magatokat, hogy hülyeség amit írok. Pedig nem az! Gondoljatok bele, egy 14 éves minek szexeljen még?"
Miért ne tehetné csak védekezzenek. Tombolnak bennük a hormonok mire lenne ezt jó letörni?
"Nevelés kérdése az egész. Ma már rengeteg szenny van fent a neten ami csak erre ösztönzi őket, aztán amikor megtörténik, ide jönnek nyavajogni, hogy "Vajon kiszakadhatott az óvszer?" vagy a kedvencem: "Késik a mensim, terhes lehetek?" Szánalom, de komolyan...."
Igazad van ,nevelés kérdése. Hogy ne divatból és felelőtlenül hanem hogy biztonságosan szeretkezzenek a kellő érzelmekkel.De alapvetően a tiltás felesleges és megrontja a szülő-gyerek kapcsolatot.

Én adtam a 100-ast, főleg azért mert egyetértettél velem. Nekem azokkal van bajom akik ilyen fiatalon divatból szexelnek csak azért mert "jajj még mindig szűz vagyok 13 évesen és ez ciki" aztán odadobják magukat bárkinek és jön a probléma. De az azért tényleg dúrva, hogy egy 15 éves 20-al akar kefélni....ha még várnának 3 évet, akkor okés lenne és ha tényleg szereti a fickó megérti. De nem hiszem, hogy ez ilyen lenne. Inkább arról van szó, hogy áll a brokesz, nincs p'na és az ilyen fiatalokat könnyű elcsábítani mert divatból nagyon akarják. Ennyi lenne.
Egyébként említetted, hogy "dúlnak bennünk " ezek szerint te is kamasz vagy? Boccs ha ez bunkós volt.

"Nekem azokkal van bajom akik ilyen fiatalon divatból szexelnek csak azért mert "jajj még mindig szűz vagyok 13 évesen és ez ciki" aztán odadobják magukat bárkinek és jön a probléma."
De ez elszeparált esetek szerencsére ,hiába is kerít neki hatalmas feneket az "alternatív" média.
"De az azért tényleg dúrva, hogy egy 15 éves 20-al akar kefélni....ha még várnának 3 évet, akkor okés lenne és ha tényleg szereti a fickó megérti."
Szerintem meg önmagában nem ,ez felfogásbeli különbség.
"Egyébként említetted, hogy "dúlnak bennünk " ezek szerint te is kamasz vagy? Boccs ha ez bunkós volt."
Megnéztem,nem írtam el "bennük"-et írtam, T/3 nem T/1.
27 évesen öreg lennék már kamasznak szeintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!