Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bütetendő ha egy 22 éves fiú...

Bütetendő ha egy 22 éves fiú lefekszik egy 15 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 10:09
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

a nőknek több joguk lett az évtizedek alatt, remélhetőleg a gyerekek jogai is fogják ezt követni

egyébként egy 15 évest marha könnyű elcsábítani és megdugni, nem nagy kihívás, és fémjelzi annak a 'felnőttnek' az önértékelését, és személyiségét is

2012. szept. 16. 11:48
 22/39 anonim ***** válasza:
49%
Na tisztázzunk valamit. 14 éves fiú vagyok és lett volna rá lehetőségem(2x) de nem tettem. Erkölcs, megölsz valakit, ami ugye törvénybe ütközik csak nem a természetébe ugye? El lopod más értékét ami törvénybe ütközik, de a természetnek a szabályaiban nincs megírva, hogy bűn lenne. Készen áll egy 15 éves GYEREK nemi életet élni? LÓFASZT! Miért? Ha megszületik a baba(mert ugye a természetben nem használnak óvszert) hogyan tartja majd el egy olyan személy aki még törvényesen nem is szavazhat és nincs állandó munkahelye/képzése? Hmm? Az meg, hogy kívánja a szexet természetes hiszen most kezdődik nála a nemi érés ami 18-24 éves korig tart. Nem értelek hogyan gondoltad ezt 14-es, hogy már egy kamasz élhet nemi életet pedig még kiskorú és ameddig be nem tölti a 18-at addig a szülei felelnek érte. És hogy a rendőrök 17,5 éveseket kergetnének tiltott szex miatt? Elméletileg a 12 éves cigány kölköt is kergetik lopásért vagy rongálásért. Nem értelek, és ezt az egész "had dugjon a pulya" politikát sem értem.
2012. szept. 16. 12:13
 23/39 anonim ***** válasza:
17%
Ja igen, te egy beteg, pedo, ferdehajlamú állat vagy, hogy egy 15 évessel kezdesz ki, neki és neked MÁSAK az igényeitek.
2012. szept. 16. 12:17
 24/39 anonim ***** válasza:
71%
Na megjött a sok irigy erkölcscsősz. Nincs ebben semmi elítélni való, az a durva mikor a 14 éves csaj lefekszik a szomszéd 45 éves bácsival.
2012. szept. 16. 12:32
 25/39 anonim ***** válasza:
74%
plcsubi, nézz utána, hogy mit is jelent a pedofil és a ferdehajlamú, meg fogsz lepődni.
2012. szept. 16. 12:34
 26/39 anonim ***** válasza:
Tudom mit jelent, egy olyan báci vagy néni aki gyejekeket mojesztáj. Nem kell hülyének nézni, de aki lefekszik egy kiskorúval felnőttként én arra jobb szót nem tudok. De látom, hogy én vagyok a hülye mert már 2 éve el kellett volna veszítenem.
2012. szept. 16. 12:43
 27/39 anonim ***** válasza:
51%
Már többen leírták előttem de én is leírom sajnos nem büntetendő. De hála Hofmann Rózsának lesz erkölcstan. Ez az egyetlen ötlete amit támogatok. A többit azt egyáltalán nem. Szóval: sajnos nem büntetendő (reméljük egyelőre).
2012. szept. 16. 12:46
 28/39 yossarian44 ***** válasza:
77%

"Ja igen, te egy beteg, pedo, ferdehajlamú állat vagy, hogy egy 15 évessel kezdesz ki, neki és neked MÁSAK az igényeitek."

Te meg egy kamasz, aki még nem értette meg, hogy a világ nem fekete és fehér. Nyilván k.rvára mások voltak az igények, és ez be is tett a kapcsolatunknak, erről írtam is.

"Na tisztázzunk valamit. 14 éves fiú vagyok és lett volna rá lehetőségem(2x) de nem tettem. Erkölcs, megölsz valakit, ami ugye törvénybe ütközik csak nem a természetébe ugye? El lopod más értékét ami törvénybe ütközik, de a természetnek a szabályaiban nincs megírva, hogy bűn lenne."

Pontosan, a törvény tiltja, de a természetben normális lenne. Ott, ahol nincsenek törvények, bizony ilyen csúnya dolgokat művelnek egymással az emberek. Viszont az, hogy együtt legyek egy 15 évessel nem elég, hogy a természetes folyamatok szempontjából is rendben van, de még a törvény szerint is. Szóval nem értem, hogy a fenti eszmefuttatásod hogy is jön ide...

"Készen áll egy 15 éves GYEREK nemi életet élni? LÓFASZT! Miért? Ha megszületik a baba(mert ugye a természetben nem használnak óvszert) hogyan tartja majd el egy olyan személy aki még törvényesen nem is szavazhat és nincs állandó munkahelye/képzése?"

A természetben nem használunk óvszert, viszont én speciel valahogy szoktam védekezni. Az, hogy természetes dolog nagyon különböző korú embereknek dugni, még nem jelenti azt, hogy nem kell védekezni, én soha nem is állítottam ilyet, ne hozz már bele olyan dolgokat a vitába, amit senki sem mondott. Muszáj védekezni, főleg ilyen fiatal korban, mivel nem csak szociális követelmény, hogy 15 évesen azért ne legyen gyereked, de a természetes szelekció is gyorsan elbánna olyan egyedekkel, akik elégtelen körülmények között szaporodnak. A mai Magyarország szociális és anyagi helyzete például igencsak elégtelen körülmény egy 15 évesnek. Ezért van az óvszer.

"Nem értelek hogyan gondoltad ezt 14-es, hogy már egy kamasz élhet nemi életet pedig még kiskorú és ameddig be nem tölti a 18-at addig a szülei felelnek érte."

Ezt nem csak én gondolom így, hanem számtalan ország törvényhozása. Elvileg szabad országban élünk, nemdbe? A törvények nem véletlenül lettek ilyenek, azért hozták meg őket, hogy a rendőrségnek és az egész államapparátusnak ne legyen már muszáj fiatalokat azért zaklatni, mert dugni merészeltek. Nyilván lenne jobb dolguk is az európai honatyáknak, mint tinik bebörtönzése, mert a szülők idegesek.

"És hogy a rendőrök 17,5 éveseket kergetnének tiltott szex miatt? "

Nem ezt írtam, hanem azt, hogy a rendőröknek ne kelljen már egy 18 éves kergetni, mert megdugott egy 17,5 évest. Ha olvasol, olvass rendesen.

"Elméletileg a 12 éves cigány kölköt is kergetik lopásért vagy rongálásért."

Igen, azért, mert lopott, vagy rongált. A rendőrségnek értelemszerűen fel kell lépni a tolvajok és rongálok ellen. Nem azok ellen, akik dugnak.

"Nem értelek, és ezt az egész "had dugjon a pulya" politikát sem értem."

Ne aggódj, majd ha olyan igazán nagyon, hülyén, lebutítóan szerelmes leszel, és orbitális baromságokat csinálsz amiatt, akkor már sokkal több mindent meg fogsz érteni.

Addig szerintem a témát kezeld kívülállóként, és könyörgöm, nézz utána, hogy mit jelent a pedofil szó.

2012. szept. 16. 12:53
 29/39 anonim ***** válasza:

Előző vagyok véltetlenül elküldtem a válaszomés nem fejeztem be:

Szóval: sajnos nem büntetendő (reméljük csak egyelőre és később az lesz)

2012. szept. 16. 12:54
 30/39 yossarian44 ***** válasza:
81%

"Nem kell hülyének nézni, de aki lefekszik egy kiskorúval felnőttként én arra jobb szót nem tudok. De látom, hogy én vagyok a hülye mert már 2 éve el kellett volna veszítenem."

A 14 éves alatt vagy kiskorú (tehát 13-tól lefelé), ha elmúltál 14, akkor fiatalkorú vagy, és 18 felett vagy nagykorú. Nem hülyének nézünk, hanem tájékozatlannak, mert az is vagy.

Én speciel 20 évesen vesztettem el. Az, hogy te mikor akarsz megszabadulni tőle, a te dolgod, más véleménye itt nem számít. Elmúltál 14, ha nem is vagy felnőtt, de már lassan ideje, hogy magad hozd a döntéseidet, és ne a törvény, vagy a szülők.

Ezért is jó, hogy ugyan a szülők még beleszólhatnak a dolgaidba, de a törvény már nem.

2012. szept. 16. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!