Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dark Nessy kérdése:
Ha valakinek nem jött még meg és lefekszik valakivel óvszer nélkül, akkor teherbe eshet?
Figyelt kérdés
nem tudom mért nem jött még meg, tegnap lettem 15... csak annyi hogy lehetek tõle terhes?
15/l
2012. ápr. 23. 19:58
1/7 anonim válasza:
Igen. Amúgy utólag is boldog szülinapot.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi. 1.nek nagyon :)
azért kérdeztem, mert ugy tudtam h az 1. megjövetel jelenti a terhességre képes kifejlôdést. ezek szerint tévedtem.. mind kaptok egy tetsziket a kultur válaszért :)
2012. ápr. 23. 20:08
5/7 anonim válasza:
úgy érted hogy egyáltalán nem menstruálsz,vagy késik? Igen,lehetsz terhes :S
6/7 anonim válasza:
Ennyire hülye nem lehetsz! Előbb van az első peteérés, és csak utána az első menstruáció! És irány a nőgyógyászhoz! Már évekkel ezelőtt meg kellett volna jönnie!
7/7 A kérdező kommentje:
bele estem 2 éve a dunába.. télen
2012. ápr. 24. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!